szereplőválogatás Náray Tamás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Náray Tamás meglepő üzenetet kapott az RTL Klub egyik dolgozójától: egy napi sorozatuk szereplőválogatására hívták. 

Náray Tamás egy azóta eltávolított Facebook-bejegyzésben mutatta meg követőinek, milyen üzenetet kapott az RTL Klub egyik dolgozójától. A munkatárs a csatorna egyik napi sorozatának szereplőválogatására hívta a neves divattervezőt, a levél szövegezéséből pedig egyértelműen kiderült, a dolgozó nem tudja, ki is Náray Tamás. Jó fizetéssel és soronkívüliséggel kecsegtette a divattervezőt, aki nem tudta eldönteni, hogy ez valami vicc, vagy komolyan gondolták az ajánlatot.

Náray Tamást szereplőválogatásra hívták Forrás: Polyák Attila/Origo

nem tudom eldönteni, hogy ez valami kandikamera-ügy, vagy az írója eddig a cseh kettőt figyelte...

Ripost

Hazugnak nevezte nővére, Samantha Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20181025-hazugnak-nevezte-novere-meghan-marklet.htmlSamantha Markle ismét nekiment Meghannak. A hercegné legutóbbi nyilatkozatát kirtizálta a nővére, és hazugnak nevezte. TV + Sztárok--Árpa Attila elárulta, melyik munkája miatt szégyenkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-arpa-attila-elarulta-melyik-munkaja-miatt-szegyenkezik.htmlÁrpa Attila elárulta, hogy nem büszke minden korábbi munkájára, és hogy mely műsorok miatt szégyenkezik. TV + Sztárok--Hajdú Péter elárulta, milyen társra vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-hajdu-peter-elarulta-milyen-tarsra-vagyik.htmlHajdú Péter nyitott egy új szerelemre és elárulta, milyen nőre vágyik igazán. TV + Sztárok--Olyan, mintha Puskás Peti maszturbálna a ValóVilág beharangozó videójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-olyan-mintha-puskas-peti-maszturbalna-a-valovilag-beharangozo-videojaban.htmlPuskás Peti látszólag önmagát kényezteti a ValóVilág beharangozó videójában, de rossz az, aki rosszra gondol. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea elárulta, miért szakítottak Bochkor Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-varkonyi-andi-elarulta-miert-szakitottak-bochkor-gaborral.htmlTöbb mint tíz év együttlét után szakított Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. Sok találgatást lehetett olvasni arról, miért is ment tönkre a kapcsolatuk, a műsorvezető ezt megelégelve úgy döntött, ő maga beszél az okokról. TV + Sztárok--Curtis beszólt Majkának: nem kellett sokat várnia a válaszrahttp://www.life.hu/sztarok/20181025-curtis-beszolt-majanak-nem-kellett-sokat-varnia-a-valaszra.htmlTovább folyik a harc Majka és Curtis között a nyilvánosság előtt: durva adok-kapok megy a Facebookon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.