VV Cintike elmesélte VV Krisztiánnak szomorú múltját

terhesség múlt párkapcsolat VV Krisztián ValóVilág 9 VV Cintike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beavatta élete egy szomorú epizódjába VV Cintike VV Krisztiánt. Ám a férfi nem vette komolyan, összevesztek. 

Vad flörtbe keveredett a szaunában VV Cintike és VV Krisztián, majd a lány hirtelen előző kapcsolatáról kezdett beszélni. Korábbi párja, egy bizonyos Fonzi volt a téma. Krisztián megkérdezte, miért nincsenek már együtt.

"Én hoztam egy döntést. Ezt is elmondtam. Egyszerre csak terhes lettem" - tárta ki lelkét Cintike. Krisztián azonban nem úgy reagált, ahogy a lány várta volna. "Lehet, hogy nem is tőle voltál terhes, hanem valamelyik kuncsafttól" - vágta közbe a férfi.

Cintike megmondta, hogy ezzel nem lehet viccelni, és elviharzott.

VV Ginu jégtömböt szorongatott: mellbimbója az üveget is elvágta volna (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181109-vv-ginu-jegtombot-szorongatott-mellbimboja-az-uveget-is-elvagta-volna-18.htmlJégtömböt kellett felolvasztania a ValóVilág játékosainak. Ám nem ruhában, felöltözve, hanem fürdőnadrágban és bikiniben. VV Ginu nehezen akarta teljesíteni a kihívást, mellei nem bírták jól a kiképzést. TV + Sztárok--Erős Antónia fodrászát, barátját gyászolja, nehéz feldolgoznia elvesztéséthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-eros-antonia-fodraszat-baratjat-gyaszolja-nehez-feldolgoznia-elveszteset.html65 évesen hunyt el Erős Antónia barátja és fodrásza, Bandika, azaz Roder Andor. A híradós mondott búcsúbeszédet a temetésén, mint mondta: jó okkal nem vett fel feketét. TV + Sztárok--A Survivor kulisszatitkairól mesélt a producer: ilyen veszélyek leselkedtek a játékosokrahttp://www.life.hu/sztarok/20181109-a-survivor-kulisszatitkairol-meselt-a-producer.htmlA Survivor soha nem hallott titkaiba avatja be a nézőket Rubin Kristóf producer: elárulta, hogyan zajlottak a castingok, és azt is, milyen veszélyek leselkedtek a játékosokra. TV + SztárokOrigoVV Krisztián pornózásáról vallott a villában (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181109-vv-krisztian-pornozasarol-vallott-a-villaban.htmlVV Krisztián és Cinti "komoly" beszélgetést folytattak, amely során Krisztián a pornózást is szóba hozta. TV + SztárokOrigoHamisnak tartják Némedi Mari végrendeletét: 100 milliós vagyon a téthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-hamisnak-tartjak-nemedi-mari-vegrendeletet-100-millios-vagyon-a-tet.htmlNémedi Mari Terry Black örökbe fogadott kislányára hagyta minden vagyonát, de úgy tűnik, valami nincs rendben a végakaratával... TV + SztárokOrigo30 éves lett a Hatoslottóhttp://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20181109-hatoslotto-1.html30 évvel ezelőtt, tartották meg a Hatoslottó első sorsolását. A hat nyerőszámot kezdetben vidéki helyszíneken sorsolták ki, amit előbb a rádió, később a televízió is közvetített. Napjainkban már népszerű, vasárnapi műsorként követhetik nyomon a számhúzást az érdeklődők. Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.