Sebestyén Balázs szavaira reagált az Országos Magyar Vadászkamara Etikai Bizottságának tagja

vadászat nyílt levél Országos Magyar Vadászkamara Etikai Bizottsága Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs szavai sok vadászt felháborítottak, most az ismert pécsi ügyvéd, dr. Visegrády Zoltán mint sportvadász és mint az Országos Magyar Vadászkamara Etikai Bizottságának tagja írt nyílt levelet.

Sebestyén Balázs vadászokat gyalázó kijelentései nagyon nagy vihart kavartak. Hazánk híres vadászai is kikérték maguknak a műsorvezető szavait, de az Országos Magyar Vadászati Védegylet főmunkatársa is megszólalt. A vitába beszállt Tibi atya is, és most az Országos Magyar Vadászkamara Etikai Bizottságának tagja vette védelmébe a vadászokat nyílt levélben.

Sebestyén Balázs nagy lavinát indított el Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Tisztelt Vadász, és vadászokat nem szerető barátaim!
Mint az Országos Magyar Vadászkamara Etikai Bizottságának tagja, és mint sportvadász, a napokban a médiában megjelent a vadászokat méltatlanul lejárató kampány kapcsán szeretnék pár gondolatot, nyílt levelet megosztani veletek.

A műsorvezető általánosítva, a vadászok nagy többségét ittasan vadászó alkoholista, gyáva jelzőkkel illette. Nyilvánvaló, hogy fogalma sincsen a vadászatról,




Az Országos Magyar Vadászkamara az „Ismerd meg a Vadászokat" programja keretén belül 2019. évtől a 2021. évi hazánkban megrendezendő Vadászati Világkiállítás elő-programjaként iskolákat járva fogja a gyerekeket megismertetni a vadászattal, a legkisebbektől a legnagyobbakig.
Pécsiújság

A Médiatanács figyeli a ValóVilág 9-et: a szexualitást, tárgárságot és alkoholfogyasztást számoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20181130--a-mediatanacs-figyeli-a-valovilag-9-et-a-szexualitast-targarsagot-es-alkoholfogyasztast-szamoljak.htmlA Médiatanács idén is figyeli a ValóVilág adásait, és számolják az aggasztó tartalmakat, vagyis a szexualitást, a dohányzást, trágárságot, alkoholfogyasztást. És bizony van mit figyelni, ugyanis mindegyikből rengeteg van, de természetesen a trágárság tartja a csúcsot: az egyik adásban 45 perc alatt 91-szer hangzott el csúnya szó. TV + SztárokOrigoTámadják a siketek Weisz Fannit azért, mert beszélni tanulhttp://www.life.hu/sztarok/20181130-tamadjak-a-siketek-weisz-fannit-azert-mert-beszelni-tanul.htmlTámadják a siketek Weisz Fannit, aki egy implantátumnak köszönhetően valamilyen szinten képes elsajátítani a beszédet. TV + SztárokOrigoCaramel felesége, Szilvi erős embernek tartja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181130-caramel-felesege-szilvi-eros-embernek-tartja-magat.htmlKislányuk betegsége nagyon megviselhette Caramelt és feleségét, ennek ellenére Szilvi úgy érzi, nincs olyan élethelyzet, amelyben összeroppanna. TV + SztárokOrigoHódi Pamela kiakadt Berki Krisztián feleségére, Mazsirahttp://www.life.hu/sztarok/20181130-hodi-pamela-kiakadt-berki-krisztian-felesegere-mazsira.htmlHódi Pamela kiakadt: megunta, hogy Berki Krisztián felesége, Mazsi teleposztolja a közösségi oldalát a lánya, Natika képeivel. TV + Sztárok--Liptai Claudia kimaradt a Playboy különszámából: nemet mondotthttp://www.life.hu/sztarok/20181130-liptai-claudia-kimaradt-a-playboy-kulonszamabol-nemet-mondott.htmlSok hazai szépség helyet kapott a Playboy különszámában, de Liptai Claudia nem. Kiderült, miért nem került bele a különleges kiadványba. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta exférje, Márton Csaba ismét a nyilvánosság elé állt: ez történt velehttp://www.life.hu/sztarok/20181129-zalatnay-sarolta-exferje-ismet-a-nyilvanossag-ele-allt-ez-tortent-vele.htmlMárton Csaba tiszta lappal akarja indítani az új életét, bár nem éppen jófiúként vonult be a köztudatba. Sok mindennel vádolták, de ő állítja, csak rosszkor volt rossz helyen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.