Sipos F. Tamást kirúgták az Exotic zenekarból, Zalatnay Cini exe lép a helyére

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Zalatnay Cini kirúgás Márton Csaba Sipos F. Tamás zenekar Exotica
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudott dűlőre jutni Sipos F. Tamás és az Exotic zenekar, így megváltak egymástól. Már azt is tudják, ki lép a helyére. Az új tag Zalatnay Cini exe, Márton Csaba lett.

"Többször leültünk Tamással beszélgetni, számtalanszor megkértük, próbálja az Exotichoz igazítani a többi felkérését, de ezek nem vezettek eredményre" - mondta a Blikknek Tabár Zoltán, az együttes basszusgitárosa. Először a Republic miatt volt köztük feszültség, amikor Cipő halála után megkérték, hogy lépjen a helyére. A cikk szerint a Republicból is kirúgták azóta, ám a pénzügyi gondok ettől nem oldódtak meg.

"A legnagyobb probléma az volt, hogy neki szólókarrierje van, és félplayback bulikat vállal, amelyeken a közös dalainkat énekli. Egy zenekar fellépti díja magasabb, így nem hívják az Exoticot, ha az énekes olcsóbban megcsinálja egyedül a műsort" - folytatta Tabár.

Sipos F. Tamás távozik az Exoticból Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Sipos F. szerint az volt a baj, hogy nem tudták előre összeegyeztetni a munkát a saját fellépéseivel. Mint mondta: ő is zeneszerző, érthető, hogy Exotic-dalokat énekel.

A helyét Márton Csaba veszi majd át a bandában, aki Zalatnay Cini exe. A lap őt is megkérdezte arról, milyen érzésekkel lép be az Exoticba.

"Roppant hálás vagyok a zenekarnak, hogy rám gondoltak, és mindent megteszek majd, hogy ne bánják meg a döntésüket. Remélem, a rajongók is bizalmat szavaznak nekem, és ígérem, nekik sem okozok csalódást" - mesélte az új énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.