ValóVilág 9 olvasás Villalakók VV Era VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villalakók egyből izgatottá válnak, ha levelük érkezik, és folyton küzdenek a felolvasás jogáért, pedig nem mindig tudják megugrani a feladatot.

A villalakók folyton harcolnak azért, hogy ki olvassa fel a villába érkezett levelet, pedig sok gondot okoz nekik a szavak kibogarászása. VV Zsuzsu sem tud megbirkózni ezzel a feladattal úgy, ahogy kellene, akadozik, mint aki még csak most ismerkedik a betűkkel, ám VV Era sem jeleskedik. Számára Jedlik Ányos neve okozott nagy gondot, így lett belőle Dzsedik Ányos.

VV Zsuzsu ajaknyalogatással izgatta fel két villatársát a ValóVilág 9-ben (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181201-vv-zsuzsu-ajaknyalogatassal-izgatta-fel-ket-villatarsat-a-valovilag-9ben-18.htmlÖnkéntelenül is izgalmas perceket okozott Lacikának és Hunornak Zsuzsu a ValóVilág 9 villájában. A lány ajaknyalogatással borzolta a kedélyeket. TV + SztárokOrigoMegmutatta formás fenekét Vajna Timi húga, Palácsik Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20181201-megmutatta-formas-feneket-vajna-timi-huga-palacsik-lilla.htmlPalácsik Lilla megmutatta, hogy hátsója legalább olyan formás, mint nővéréé, Vajna Timié. TV + Sztárok--Parázs vita a ValóVilágban Hunor és Era közötthttp://www.life.hu/sztarok/20181201-parazsvita-a-valovilagban-hunor-es-era-kozott.htmlHunor és Era olyannyira összevesztek a ValóVilág 9 villájában, hogy Erának megfordult a fejében: feladja a játékot. TV + Sztárok--Állatszexről tárgyaltak Balázsék a rádióban: félmilliós büntetést kaptak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181201-allatszexrol-targyaltak-balazsek-a-radioban-felmillios-buntetest-kaptak.htmlSebestyén Balázsék rádióműsorának egyik adása miatt büntetett a Médiatanács: rossz korhatár-besorolás alatt tárgyalták ki az állatszexet, könnyed, vicces stílusban, ami félreérthető lehet a kisiskolások számára. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoElmondta a véleményét: Puskás Peti ezt gondolja a ValóVilágrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181201-elmondta-a-velemenyet-puskas-peti-ezt-gondolja-a-valovilagrol.htmlNapról napra kamerák elé áll Nádai Anikó és Puskás Peti, hogy vezessék a ValóVilág 9. szériáját. Ám arról keveset tudni, hogy ők mit gondolnak a műsorról és a játékosokról. Most elmondták. TV + Sztárok--Nádai Anikó még mindig retteg az élő bejelentkezésektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181201-nadai-aniko-meg-mindig-retteg-az-elo-bejelentkezesektol.htmlHabár már bőven van rutinja Nádai Anikónak a műsorvezetés terén, még mindig remeg, ha élőben kell bejelentkeznie. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.