Ők az X-Faktor legutóbbi kiesői: videó

X-Faktor videó kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taka és Kovács Pali estek ki a legutóbbi X-Faktor műsorából.

Radics Gigi mentoráltja, Taka és Puskás Peti versenyzője, Kovács Pali estek ki az X-Faktor harmadik élő show-jából. A két énekes a Life.hu-nak elmondta, mit gondolnak a kiesésükről, mennyire csalódottak, különösen Taka, akit a saját mentora bízott a közönség szavazataira.

Radics Gigi megszólalt: így érzi magát azért, mert nem adott bizalmat egyetlen mentoráltjának - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-radics-gigi-megszolalt-igy-erzi-magat-azert-mert-nem-adott-bizalmat-egyetlen-mentoraltjanak-video.htmlRadics Gigi nem adott széket Takának, saját mentoráltjának, így tegnap ő volt az egyik kieső az X-Faktorban.TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Curtis: fotón mutatta meg összetört autójáthttp://www.life.hu/sztarok/20181202-autobalesetet-szenvedett-curtis-foton-mutatta-meg-osszetort-autojat.htmlKözösségi oldalán tudatta néhány perccel ezelőtt Curtis: összetörte autóját.TV + Sztárok--VV Ginu a paplan alatt rámozdult VV Hunorra: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-vv-ginu-a-paplan-alatt-ramozdult-vv-hunorra-video.htmlVV Ginu ezúttal Hunorhoz bújt oda, majd egy kicsit meg is cirógatta a fiút... TV + SztárokOrigoVV Era elárulta: VV Hunor nem tudta őt felizgatni – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-vv-era-elarulta-vv-hunor-nem-tudta-ot-felizgatni-video.htmlVv Era és Hunor kapcsolata véget ért. A szőke lány szerint a férfi csak azért van játékban, mert vele szövetkezik. Most próbára akarja tenni őt, nélküle mire fog menni. TV + Sztárok--Radics Gigi hibájából esett ki saját versenyzője, Taka a versenyből: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-radics-gigi-hibajabol-esett-ki-sajat-versenyzoje-taka-a-versenybol-video.htmlA második körös szavazásnál Taka bizonyult az egyik legrosszabbnak, olyannyira, hogy még saját mentora sem akart neki széket adni. TV + Sztárok--VV Krisztián alaposan megviccelte villabeli barátnőjét, Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20181201-vv-krisztian-alaposan-megviccelte-villabeli-baratnojet-vivient.htmlVV Krisztián úgy gondolta, megvicceli villabeli barátnőjét, Vivient. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.