Fördős Zé párkapcsolat szerelem Konyhafőnök VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Konyhafőnök VIP zsűrije már nem szingli, pár hónapja ismét kapcsolatban él.

Pár hónapja még azt nyilatkozta, hogy nincs ideje komoly párkapcsolatra, ám mégis szerelmes lett Fördős Zé. Új barátnőjéről nem mesélt sokat, óvni szeretné magánéletét a nyilvánosságtól.

"Most elárulom, hogy nem vagyok agglegény, és nem is egyedül fogom tölteni a karácsonyt szomorúan. [...] Ez egy teljesen frissen főtt káposzta, most már egy pár hónapja tart, csak én nem nagyon beszéltem erről a kapcsolatról, ami kialakult. (...) Boldogság van, most egy ilyen felpörgött állapotban vagyok. Jól érzem magam, boldog vagyok. De az, hogy ez pontosan hogy néz ki, vagy ki az illető, arról nem akarok beszélni. Azt gondolom, hogy a magánéletet jobban el akarom különíteni a munkától" - mondta a Story Extrának Fördős.



Gregor Bernadett vallomása: így érzi magát a válása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-gregor-bernadett-vallomasa-igy-erzi-magat-a-valasa-utan.htmlPár hónapja bombaként robbant a hír, hogy Gregor Bernadett ismét válik, tönkrement a Szarvas Attila színésszel kötött házassága. A 46 éves színésznő most a Blikknek arról vallott, hogy érzi magát ismét egyedül.TV + SztárokOrigoMegszűnik a Story Extra, Szabó Zsófi elveszti egyik munkájáthttp://www.life.hu/sztarok/20181206-megszunik-a-story-extra-szabo-zsofi-eltunik-a-kepernyorol.htmlA Blikk úgy tudja, hogy az RTL Klub Story Extra című produkciója megszűnik. A műsor külső gyártásban készült a csatorna számára, a céggel Zsófi továbbra is szerződésben áll.TV + Sztárok--34 éves korában elhunyt Jael Strauss modellhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-34-eves-koraban-elhunyt-jael-strauss-modell.html34 éves korában elhunyt a Topmodell leszek! sztárja, Jael Strauss. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Krisztián szemet vetett a villába érkező szexi tanár nénirehttp://www.life.hu/sztarok/20181205-valovilag-9-krisztian-szemet-vetett-a-villaba-erkezo-szexi-tanarnenire.htmlIskolahét van a ValóVilág 9 villájában. A villalakók újra a padokban ülve várják, hogy a fejükbe töltsék a tudást. Ám úgy tűnik, Krisztiánnak máshol jár az esze. Szemet vetett az egyik pedagógusra. TV + SztárokOrigoVerekedésbe keveredett Deák Bárdos Mihályhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-verekedesbe-keveredett-deak-bardos-mihaly.htmlVerekedésbe keveredett Deák Bárdos Mihály birkózó. TV + Sztárok--Miley Cyrust kiraboltákhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-miley-cyrust-kiraboltak.htmlKirabolták Miley Cyrust: a betörők az énekesnő méregdrága gitárjait vitték el. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.