2018 a szerelem éve is volt: Berki Krisztián és Tóth Gabi is idén talált párra

Tóth Gabi Hódi Pamela Szabó Ádám Krausz Gábor Berki Mazsi Tóth Bence Tóth Andi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok boldog eseménynek lehettünk szemtanúi 2018-ban: több sztár is idén találta meg a szerelmét. A régóta szingli Tóth Gabit eltalálta Ámor nyila, Koholák Alexandra megházasodott, de még Berki Krisztiánnak is bekötötték a fejét!

Tóth Andi és Szabó Ádám

Tóth Andi és Szabó Ádám Forrás: Tóth Andi - Andee

Szabó Ádám régóta epekedett már Tóth Andi után, és végül learathatta kitartása gyümölcsét. Sikerült elnyernie az énekesnő szívét, pedig olyan vetélytársa is akadt, mint például Pintér Tibor. A színész a Celeb vagyok, ments ki innen! alatt próbálta elcsábítani Tóth Andit, minden siker nélkül. Az énekesnő ugyanis Szabó Ádám párja lett.

Berki Krisztián és Berki Mazsi

Berki Krisztián és Berki Mazsi Forrás: Polyak Attila

Berki Krisztián is idén találta meg élete szerelmét, a kapcsolatuk pedig rohamtempóban fejlődött. Már össze is házasodtak, egymás iránti érzéseiket pedig nem győzik kifejezni. A közösségi oldalaikat elárasztják szerelmes posztokkal, és természetesen már a közös gyermek válallása is szóba került köztük.

Hódi Pamela és Tóth Bence

Hódi Pamela és Tóth Bence Forrás: Instagram/Tóth Bence

Nemcsak Berki Krisztiánnak sikerült ebben az évben megtalálnia az igazit, hanem a celeb egykori párjának, Hódi Pamelának is, bár ő kevésbé teszi ki a kirakatba szerelmi életét. Pamela Tóth Bence focista párja lett, és boldogabb, mint valaha. Természetesen örömét azért ő is megosztja olykor a közösségi oldalakon, és úgy tűnik, nagyon jól megértik egymást.

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Tóth Gabi és Krausz Gábor Forrás: Instagram/Tóth Gabi

Hosszú szinglilétet zárt le idén Tóth Gabi, Krausz Gábor párja lett. A két sztár kapcsolatáról már pletykáltak egy ideje, mire a nyilvánosság előtt is felvállalták szerelmüket, de azóta nem bujkálnak. Szinte az első percben összeköltöztek, tehát az ő viszonyuk is egészen gyorsan halad annyira, hogy Krausz Gábor már azt is elárulta, családot szeretne.

Koholák Alexandra és Farkas Balázs

Koholák Alexandra és Farkas Balázs Forrás: Instagram/Farkas Alexandra

Az idei legnagyobb meglepetést Koholák Alexandra szolgáltatta, ugyanis ő is szerelemre talált, ám kapcsolata miatt nagyon sok támadás érte. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja egy 26 évvel idősebb, 5 gyermekes férfi párja lett, sőt, azóta már a felesége. Alexa szerint szerelme, Balázs néhai feleségének lelke benne él tovább, így segíti férjét a veszteség feldolgozásában...

2030-ból visszatért időutazó árulta el a jövőt: ez várható a következő évbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-2030-bol-visszatert-idoutazo-arulta-el-a-jovot-ez-varhato-a-kovetkezo-evben.htmlBaljós dolgokat jövendöl a 2030-ból visszatért időutazó: hamarosan megérkezik a történelem legnagyobb hóvihara. TV + SztárokOrigoKylie Jenner még csak 21 éves, de máris hatalmas vagyonnal rendelkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-kylie-jenner-meg-csak-21-eves-de-maris-hatalmas-vagyonnal-rendelkezik.htmlKylie Jenner hihetetlenül hatalmas vagyon halmozott fel, ráadásul igen rövid idő alatt: milliói nagy része az elmúlt két évben termett. TV + Sztárok--Tolvai Reni rajongói az énekesnő védelmére keltek: Stohl durván beszólt nekihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-tolvai-reni-rajongoi-az-enekesno-vedelmere-keltek-stohl-durvan-beszolt-neki.htmlTolvai Renit védelmükbe vették a kommentelők, miután Stohl András csúnyán beszólt neki. TV + Sztárok--Húsz éve volt Judy autóbalesete: az orvosai nem sok jót jósoltak nekihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-husz-eve-volt-judy-autobalesete-az-orvosai-nem-sok-jot-josoltak-neki.htmlJudy 20 évvel ezelőtt szenvedett csaknem végzetes autóbalesetet. Keményen küzdött azért, hogy életben maradjon, habár az orvosok nem kecsegtették sok jóval a szüleit. TV + SztárokOrigoDzsudzsák Balázs üzent bajba jutott barátjának, Alekszandr Kokorinnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-dzsudzsak-balazs-uzent-bajba-jutott-baratjanak-alekszandr-kokorinnak.htmlDzsudzsák Balázs egy volt csapattársa előzetes letartóztatásba került, miután egy étteremben randalírozott. A focista biztosította őt támogatásáról. TV + Sztárok--Sári Évi szerelme 10 évvel fiatalabb nálahttp://www.life.hu/sztarok/20181220-sari-evi-szerelme-10-evvel-fiatalabb-nala.htmlSári Évi már két éve boldog párkapcsolatban él szerelmével, Zolival, aki 10 évvel fiatalabb nála. Habár a korkülönbség nagynak tűnik, ők ebből semmit nem éreznek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.