Sári Évi szerelme 10 évvel fiatalabb nála

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
boldogság Sári Évi szerelem korkülönbség
Sári Évi már két éve boldog párkapcsolatban él szerelmével, Zolival, aki 10 évvel fiatalabb nála. Habár a korkülönbség nagynak tűnik, ők ebből semmit nem éreznek.

Sári Évi és párja ismerősökből váltak szerelmesekké, és már két éve vannak együtt. Nagyon intenzíven élték meg az eddig eltöltött időt, egy percet sem vesztegettek: néhány hónap után közös nyaralásra indultak, összeköltöztek, és most együtt nevelik a színésznő kutyáját, de a közös gyermek is szóba került már.

Sári Évi boldog fiatalabb párja oldalán Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szimpatikusak voltunk egymásnak, feltűnt, milyen helyes fiú, de neki akkor barátnője volt, amit én tiszteletben tartok, így egyikünk sem kezdeményezett.

Blikknek

Szilveszter napján házasodik Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham http://www.life.hu/sztarok/20181219-szilveszter-napjan-hazasodik-rosie-huntington-whiteley-es-jason-statham.htmlÚgy tűnik, Jason Statham végre elveszi kedvesét, Rosie Huntington-Whiteley-t, ráadásul különleges napot választottak az esküvőre. TV + Sztárok--Harmadik mellbimbó és hiányzó ujj: a sztárok sem tökéletesekhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-harmadik-mellbimbo-es-hianyzo-ujj-a-sztarok-sem-tokeletesek.htmlHabár a sztárokat többnyire csillogó sminkben és tökéletes öltözékben láthatjuk, ők is csak halandó emberek, akiknek a teste pontosan annyira tökéletlen, mint bárki másé. Van, akinek egy ujjperce hiányzik, másnak pedig eggyel több mellbimbója van, mint kellene. Íme, azok a sztárok, akik nem titkolják, hogy nem hibátlanok. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Hunor szerint a bizalom jele, ha egy nő szellent előtte (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181219-valovilag-9-vv-hunor-szerint-a-bizalom-jele-ha-egy-no-szellent-elotte.htmlKomoly beszélgetés zajlott VV Hunor, VV Roli és VV Era között: arról értekeztek, mi a jele annak, ha egy nő már megbízik a férfiban: a szellentés! TV + SztárokOrigoMádai Vivien megmutatta a ráncait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-madai-vivien-megmutatta-a-rancait.htmlMádai Vivien az Instagram-oldalán büszkén mutatta meg az igazi arcát: szereti a ráncait. TV + Sztárok--Így beszélték ki a háta mögött VV Rolit a játékostársaihttp://www.life.hu/sztarok/20181219-igy-beszeltek-ki-a-hata-mogott-vv-rolit-jatekostarsai.htmlKlikkesedés, taktikázás és kibeszélés: ez megy most a ValóVilágban. Most már csak az a kérdés, ki lesz Roli ellenfele a párbajban. TV + SztárokOrigoIttasan karambolozott Katie Price: bíróság elé kell állniahttp://www.life.hu/sztarok/20181219-ittasan-karambolozott-katie-price-birosag-ele-kell-allnia.htmlKatie Price botrányt botrányra halmoz, a lecsúszott modell ezúttal ittasan vezetve törte össze az autóját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.