VV Greg párbajra hívta VV Vivit: videó

Forrás: rtl.hu -
VV Vivi ellenfél videó párbaj VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Greg kezére került a legutóbbi kiválasztáson a zöld kendő, aki néhány nappal később ellenfelét is megnevezte.

VV Greg kiborult, amikor a villatársai rátették a zöld kendőt, és ezzel őt szavazták meg a következő párbajrésztvevőnek. Néhány nappal később a villa szőke unikornisa azt is elárulta, kivel szeretné összemérni az erejét: választása az általa legkevésbé kedvelt Vivienre esett, aki a villa legfiatalabb tagja, és akit a társai egyre kevésbé tudnak elviselni.

Rita Ora keblei kibuggyantak falatnyi bikinijébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-rita-ora-keblei-kibuggyantak-falatnyi-bikinijebol.htmlSaját bevallása szerint sem az ő mérete a fürdőruhája. Rita Ora mellei majdnem kibuggyantak bikinijéből. De hogy ezt miért tartotta fontosnak megosztani, az egyelőre rejtély. TV + Sztárok--Anthony Hopkins ukulelével köszöntötte az újévethttp://www.life.hu/sztarok/20190102-anthony-hopkins-ukulelevel-koszontotte-az-ujevet.htmlKi ne ismerné Anthony Hopkinst, aki 81 évesen a világ legismertebb színészei között van? Most egy vicces videóval rukkolt elő Twitter-oldalán, melyen egy ukuleleszámmal köszönti az újévet. TV + Sztárok--Czippán Anett szexi dekoltázst villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-czippan-anett-szexi-dekoltazst-villantott.htmlCzippán Anett a közösségi oldalán villantotta meg dekoltázsát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCsősz Boglárka bikiniben villantotta meg hihetetlen alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190102-csosz-boglarka-bikiniben-villantotta-meg-hihetetlen-alakjat.htmlNem mindennapi ruhatáráról is ismerhetjük a Feleségek luxuskivitelben című műsorban feltűnt színésznőt, Csősz Boglárkát. Most falatnyi bikiniben mutatta meg alakját. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Reni és VV Zsuzsu levetkőztek a szilveszteri bulibanhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-valovilag-9-vv-reni-es-vv-zsuzsu-levetkoztek-a-szilveszteri-buliban.htmlNagyon beindult VV Reni és VV Zsuzsu a szilveszteri buliban: még a ruhájukat is levették. TV + SztárokOrigoLuís Figo luxusórája 92 millió forintot érhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-luis-figo-luxusoraja-92-millio-forintot-er.htmlLuís Figo elképesztő luxusórát villantott közösségi oldalán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.