Istenes Bence örömhírt jelentett be: ő lett az év médiaszemélyisége

Csobot Adél díj Istenes Bence elismerés médiaszereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrben a Médiabálon adták át Istenes Bencének az Év médiaszemélyisége díjat.

Újabb elismerést kapott Istenes Bence: a Németországban is egyre népszerűbb műsorvezetőt ezúttal a győri Médiabálon díjazták, ő kapta ugyanis az Év médiaszemélyisége címet.

Az örömhírt a közösségi oldalán jelentette be egy olyan fotó kíséretében, amelyen épp a trófeát tartja a kezében, kedvese, Csobot Adél pedig átöleli, és puszit nyom az arcára.

ValóVilág 9: Zsuzsu és Reni barátságának vége?http://www.life.hu/sztarok/20190114-valovilag-9-zsuzsu-es-reni-baratsaganak-vege.htmlSzinte megáll a két a levegőben, amikor VV Zsuzsu és VV Reni egy helyiségben tartózkodnak. A két lány barátsága megromlott az utóbbi időben, Zsuzsu pedig most meglepő kijelentést tett. TV + Sztárok--Nosztalgikus kommentet hagyott Szinetár Dóra Bereczki Zoltán fotója alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-nosztalgikus-kommentet-hagyott-szinetar-dora-bereczki-zoltan-fotoja-alatt.htmlSzinetár Dóra meglátta Bereczki Zoltán fotóját, és egyből nosztalgikus hangulatba került: ezt kommentelte. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta nem lépett fel a táncdalfesztiválos műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-zalatnay-sarolta-nem-lepett-fel-a-tancdalfesztivalos-musorban.htmlHatalmas bulit csaptak az egykori Táncdalfesztivál felejthetetlen alakjai, ám egy ember nagyon hiányzott a fellépők közül, méghozzá Zalatnay Sarolta. Őt nem hívták meg. TV + SztárokOrigoLiu Shaolin Sándor egykori szerelme, Elise Christie élő adásban mutatott be a korcsolyázónakhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-liu-shaolin-sandor-egykori-szerelme-elise-christie-elo-adasban-mutatott-be-a-korcsolyazonak.htmlLiu Shaolin Sándor volt szerelme, Elise Christie még nincs túl a szakításon: elő adásban mutatott be volt szerelmének. TV + Sztárok--Miló Viki az Exatlonról: "Az utolsó lehetőséget kaptam"http://www.life.hu/sztarok/20190112-milo-viki-az-exatlonrol-az-utolso-lehetoseget-kaptam.htmlA négyszeres címvédő ökölvívó világbajnok, Miló Viki számára hamar véget ért a TV2 Exatlon című műsora, hiszen elsőként kellett Dominikáról hazarepülnie. Viki most a Life.hu-nak elmondta, hogyan élte meg azt, hogy 40 évesen szerinte élete utolsó lehetőségét kapta. TV + SztárokOrigoCsaknem egymásnak esett az Exatlon Hungary két játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20190113-csaknem-egymasnak-esett-az-exatlon-hungary-ket-jatekosa.htmlCsaknem egymásnak esett az Exatlon Hungary két játékosa. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.