Nosztalgikus kommentet hagyott Szinetár Dóra Bereczki Zoltán fotója alatt

Fotó: Mudra László - Origo -
Bereczki Zoltán dal komment üzenet Szinetár Dóra
Szinetár Dóra meglátta Bereczki Zoltán fotóját, és egyből nosztalgikus hangulatba került: ezt kommentelte. 

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra ugyan már nagyon régóta nem alkotnak egy párt, a jó kapcsolatuk megmaradt, hiszen kislányuk, Zorka örökre összeköti őket. Házasságukkal nemcsak a közös életüknek szakadt vége, hanem a közös munkájuknak is. Egykor együtt járták az országot, és énekelték romantikus dalaikat nagy sikerrel, ám ennek vége. Szinetár Dóra azonban felidézte ezt az egyik közös dalukkal Bereczki Zoltán képe alatt – szúrta ki a Ripost. A színész a hóban sétáló Zorkáról és a kislány unokatesójáról tett fel fotót, mire Szinetár Dóra a következőket kommentelte: „Bűvöl ez a téli álomtáj." – ez pedig az egyik közös daluk szövegéből való.

Nosztalgikus kommentet hagyott Szinetár Dóra Bereczki Zoltán fotója alatt Forrás: Instagram/Bereczki Zoltán
ValóVilág 9: Zsuzsu és Reni barátságának vége?http://www.life.hu/sztarok/20190114-valovilag-9-zsuzsu-es-reni-baratsaganak-vege.htmlSzinte megáll a két a levegőben, amikor VV Zsuzsu és VV Reni egy helyiségben tartózkodnak. A két lány barátsága megromlott az utóbbi időben, Zsuzsu pedig most meglepő kijelentést tett. TV + Sztárok--Liu Shaolin Sándor egykori szerelme, Elise Christie élő adásban mutatott be a korcsolyázónakhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-liu-shaolin-sandor-egykori-szerelme-elise-christie-elo-adasban-mutatott-be-a-korcsolyazonak.htmlLiu Shaolin Sándor volt szerelme, Elise Christie még nincs túl a szakításon: elő adásban mutatott be volt szerelmének. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta nem lépett fel a táncdalfesztiválos műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-zalatnay-sarolta-nem-lepett-fel-a-tancdalfesztivalos-musorban.htmlHatalmas bulit csaptak az egykori Táncdalfesztivál felejthetetlen alakjai, ám egy ember nagyon hiányzott a fellépők közül, méghozzá Zalatnay Sarolta. Őt nem hívták meg. TV + SztárokOrigoSzexi harcművész szépségétől olvadozik az internethttp://www.life.hu/sztarok/20190113-szexi-harcmuvesz-szepsegetol-olvadozik-az-internet.htmlA világ egyik legdurvább sportját végzi, mégis szívesen mutatja meg szexi, nőies oldalát az Instagramon Valerie Loureda. TV + SztárokOrigoÁllítják: Katalin hercegné életére törtekhttp://www.life.hu/sztarok/20190113-allitjak-katalin-hercegne-eletere-tortek-isis.htmlTavaly májusban arról lehetett olvasni, hogy az Iszlám Állam egyik katonája végezni akart a négyéves György herceggel. Azóta kiderült, hogy az ISIS célpontjává vált Katalin hercegné is: meg akarták mérgezni. TV + Sztárok--ValóVilág: dézsában szexiztek a villalányok (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190113-valovilag-dezsaban-szexiztek-a-villalanyok.htmlAmíg Adri és Reni hagyott magán némi ruhadarabot, addig Zsuzsu tök pucéran rázta magát a kamerába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.