Egy környékbeli nő látta, amint Palácsik Lilla és férje megérkeznek Andy Vajna villájába

Forrás: Szabó Gábor - Origo -
Vajna Timi halál Palácsik Lilla Andy Vajna Visváder Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy környékbeli hölgy elárulta, látta Palácsik Lillát és férjét vasárnap dél körül megérkezni Andy Vajna villájába. Láthatóan nagyon meg voltak rendülve.

Január 20-án, vasárnap reggel talált rá a gondnok Andy Vajna holttestére az ágy mellett. A producer valószínűleg az éjszaka folyamán lett rosszul, és már nem tudták újraéleszteni.

Egy közelben lakó hölgy a Blikknek elárulta, látta, amikor aznap megérkeznek Vajna Tímea húgáék a villához. Nagyon megrendültnek látszottak.

Vasárnap dél körül láttam megérkezni Andy Vajna fiatal sógorát és Timi húgát, Lillácskát. Szemmel láthatóan megrendülve igyekeztek a villába, hiszen ők Andy Vajna itthon lévő egyedüli hozzátartozói" - nyilatkozta a lapnak.

Andy Vajnát gyakran látogatta sógornője, Palácsik Lilla Forrás: Szabó Gábor - Origo

A hölgy elárulta azt is, gyakran sétáltatja arrafelé a kutyáját, és többször is látta már, hogy a Vajna családnál vendégeskednek Lilláék.

Andyék nagyon szerették az állatokat, nyilván róluk is kell gondoskodnia valakinek, amíg az özvegy haza nem ér. Gyakran megfordultak Vajnáéknál, utoljára karácsonykor láttam őket Timivel és a szüleikkel."

Fenyő Iván élő adásban küszködött könnyeivel, amikor Andy Vajna haláláról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190121-fenyo-ivan-elo-adasban-kuszkodott-konnyeivel-amikor-andy-vajna-halalarol-beszelt.htmlA január 20-án elhunyt Andy Vajnáról emlékeztek meg a TV2 Mokka című műsorában. Fenyő Iván és Goda Krisztina is vendégként jelent meg a műsorban a Szabadság, szerelem című film kapcsán. A színész könnyeivel küszködve beszélt a filmügyi kormánybiztossal való barátságáról. TV + Sztárok--Megszólalt a tragikusan fiatalon elhunyt Molnár Csilla egykori szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190121-megszolalt-a-tragikusan-fiatalon-elhunyt-molnar-csilla-egykori-szerelme.htmlMegszólalt a tragikusan fiatalon elhunyt Molnár Csilla egykori szerelme. A férfi elárulta azt is, mi történt azon a szörnyű napon. TV + SztárokOrigoFeladta a versenyt Bán Norbert, az Exatlon Hungary játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-feladta-a-versenyt-ban-norbert-az-exatlon-hungary-jatekosa.htmlÚjabb játékos adta fel az Exatlon Hungary című versenyt, ezúttal Bán Norbert búcsúzott önszántából. Úgy döntött, nem kockáztatja egészségét.TV + SztárokOrigoVasárnap találkozott volna Leslie Mandoki Andy Vajnávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-vasarnap-talalkozott-volna-mandoki-andy-vajnaval.htmlZártkörű fellépésre hívta Andy Vajnát a világhírű zenész-producer, Leslie Mandoki. A hírességet lesújtotta régi barátja halálhíre. TV + Sztárok--Könnyfakasztó sorokkal búcsúzik Návai Anikó Andy Vajnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-konnyfakaszto-sorokkal-bucsuzik-navai-aniko-baratjatol-andy-vajnatol.htmlA Hollywoodban élő tudósító, Návai Anikó is megemlékezett Facebookján Andy Vajnáról. Felelevenítette barátságuk kezdetét, és arról is beszélt, milyen kapcsolat volt köztük. TV + SztárokOrigoSógora, Visváder Tamás megható posztban búcsúzik Andy Vajnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-sogora-visvader-tamas-palacsik-lilla-ferje-meghato-posztban-bucsuzik-andy-vajnatol.htmlAndy Vajna sógora, Visváder Tamás is megható posztban búcsúzik a január 20-án elhunyt világhírű filmproducertől.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.