Zámbó Jimmy titkolta a felesége elől fiatal szerelmét, Háfra Marit

Forrás: MTI/Földi Imre -
Háfra Mari Zámbó Jimmy házasság házasságtörés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolcvanas évek egyik legismertebb modellje volt Háfra Mari, azt azonban csak kevesen tudták róla, hogy Zámbó Jimmy szerelme volt. A király már házas volt, erről pedig a fiatal modell nem mindennapi körülmények között szerzett tudomást. 

Csak kevesen tudták, hogy a Jimmy ismertségét meghozó Interpop Fesztivál idején a mögötte szaxofonozó lány, a nyolcvanas évek egyik legismertebb modellje, Háfra Mari bizony a király szeretője. Mari 1987-ben hallotta énekelni Jimmyt, majd azonnal beleszeretett - írja a Bors.

Az énekes nem titkolta a barátai előtt a kapcsolatukat, gyakran látták őket együtt társaságban, azt azonban nem árulta el a lánynak, hogy házas. Egyszer aztán követte hazáig Zámbó Jimmyt, becsöngetett, ahol Edit asszony nyitott ajtót.

Zámbó Jimmy Háfra Mariba volt szerelmes Forrás: MTI/Földi Imre

A lap azt írja, hogy a házasságtörésről született az Egy jó asszony mindent megbocsát című dal is. Úgy tudni, Jimmy nehezen viselte a modell kirohanásait, és Mari sem volt teljesen boldog. Jimmy halála után egyébként könyvet is jelentetett meg Szerelem a királyság előtt – Zámbó Jimmy menyasszonya voltam címmel, valamint a Playboy címlapján is szerepelt szintén Jimmy halála után.

Fülöp herceg autóbalesetének törmelékeit árulják a netenhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-fulop-herceg-autobalesetenek-tormelekeit-aruljak-a-neten.htmlFülöp herceg autóbalesete után ottmaradt törmelékeket árulják a neten: több mint 20 milliónál tart a licit. TV + Sztárok--Szorcsik Viki a meztelen képeiről nyilatkozott, üzent a fanyalgóknak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190125-szorcsik-viki-meztelen-kepeirol-nyilatkozott-uzent-a-fanyalgoknak-18.htmlNem érdeklik a rosszindulatú kommentelők Szorcsik Viktória színésznőt, aki gyakran tölt fel a közösségi oldalára olyan fotókat, amelyeken csak alig valami vagy éppen semmi sem takarja a testét. Most üzent azoknak, akik fanyalgó kommentekkel bombázzák. TV + Sztárok--Szarvas József 50 év után vallott szerelmet Kovács Katinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190125-szarvas-jozsef-50-ev-utan-vallott-szerelmet-kovacs-katinak.htmlA Jászai Mari-díjas Szarvas József felfedte a nagy titkot, azaz hogy 50 éve rajongva szereti Kovács Katit. Megjelent életrajzi könyvét most személyesen szeretné átadni az énekesnőnek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLiptai Claudia kora reggel smink nélkül szelfizett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190125-liptai-claudia-kora-reggel-smink-nelkul-szelfizett.htmlLiptai Claudia szelfizéssel indította a napot. TV + SztárokOrigoRúzsa Magdi reagált a plasztikáztatásáról szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190125-ruzsa-magdi-reagalt-a-plasztikaztatasarol-szolo-pletykakra.htmlElterjedt az a rosszindulatú pletyka Rúzsa Magdiról, hogy plasztikáztatta az arcát. Az énekesnő reagált a híresztelésre. TV + SztárokOrigoShane Tusup golfkarrierjét új stratégiai partner támogatjahttp://www.life.hu/sztarok/20190125-shane-tusup-golfkarrierjet-uj-strategiai-partner-tamogatja.htmlShane Tusup bejelentette, új stratégiai partnerrel folytatja golfozói karrierjét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.