Nevelője szerint valaki bújtatja az eltűnt színésznőt, Moldován Katalint

Forrás: Police.hu -
bújtat eltűnt Moldován Katalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eltűnt Moldován Katalin a nevelője szerint nincs egyedül: valaki biztosan bújtatja, hiszen látássérült lévén egyedül nem boldogulna.

Több mint két hete nyomtalanul eltűnt a 16 éves színésznő, Moldován Katalin, aki a Kivégzés című film főszereplőjeként vált ismertté. A látássérült lányt nagy erőkkel keresik, nevelője szerint szinte biztos, hogy nem egyedül szökött meg. Kétéves volt, amikor itthon örökbe fogadták, de mivel román állampolgár, Erdélybe került a dévai Szent Ferenc Alapítványhoz. Azért volt Magyarországon, hogy a vakok intézetében megtanulja a Braille-írást, ezután vissza kellett volna térnie Romániába.

Talán bújtatják a színésznőt Forrás: Police.hu
Kötőhártya-gyulladás miatt nem tud dolgozni Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20190128-kotohartya-gyulladas-miatt-nem-tud-dolgozni-vamos-erika.htmlVámos Erika kötőhártya-gyulladással küzd, emiatt forgatni sem tud. TV + Sztárok--Lady Gaga élőben énekelte Bradley Cooperrel a Csillag születik betétdaláthttp://www.life.hu/sztarok/20190128-lady-gaga-eloben-enekelte-bradley-cooperrel-a-csillag-szuletik-betetdalat.htmlA Csillag születik című film rajongói bizonyára nagy örömmel fogadják a videót, amelyben láthatjuk, ahogyan először énekli élőben együtt a nagy sikerű betétdalt, a Shallow-t Lady Gaga és Bradley Cooper. TV + Sztárok--Berki Krisztián a Maldív-szigeteken újra elvette kedvesét, Mazsithttp://www.life.hu/sztarok/20190128-berki-krisztian-a-maldivszigeteken-ujra-elvette-kedveset-mazsit.htmlSokáig találgatta a nyilvánosság, vajon valóban összeházasodott-e Berki Krisztián és kedvese, Mazsi. Most megosztották közösségi oldalukon, hogy a Maldív-szigeteken másodszor is összekötötték az életüket. TV + SztárokOrigoFérfiaktól kap ajánlatokat Gáspár Beahttp://www.life.hu/sztarok/20190128-ferfiaktol-kap-ajanlatokat-gaspar-bea.htmlGáspár Bea elárulta, nem csak bókokat kap a férfiaktól, sokan még randira is hívják. TV + SztárokOrigoDrága ruhái miatt kritizálják Borbás Marcsithttp://www.life.hu/sztarok/20190128-draga-ruhai-miatt-kritizaljak-borbas-marcsit.htmlBorbás Marcsit drága ruhái miatt kritizálják a tévénézők. TV + SztárokOrigoA nőgyógyász elmondta, szerinte miért simogatja mindig a pocakját Meghan hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-a-nogyogyasz-elmondta-szerinte-miert-simogatja-mindig-a-pocakjat-meghan-hercegne.htmlA királyi család életét nyomon követők folyamatosan találgatják, vajon miért simogatja mindig a pocakját a várandós Meghan hercegné. Egy nőgyógyász most megválaszolta a kérdést. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.