Szőcs Petra színésznő eltűnt Moldován Katalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hete nyomtalanul eltűnt Moldován Katalin színésznő, aki a Kivégzés című film főszerepével vált ismertté.

Nagy erőkkel keresi a rendőrség Moldován Katalint, aki két hete tűnt el Tiszakécskéről. A színésznő mindössze 16 éves, 155 centiméter magas és látássérült.

A lány a Kivégzés című film főszerepével vált ismertté. Eltűnéséről a rendező, Szőcs Petra egy Facebook-bejegyzésben adott hírt.

Keressük Moldován Katalint!

2019. január 5-én Tiszakécskéről, Végh Imre lakásából ismeretlen helyre távozott. (A téli szünet előtt a Vakok Intézetében tartózkodott hosszabb ideig.) Azóta nem ad magáról életjelet, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Katalin 16 éves, 155 cm magas, albínó lány. Különösen aggasztó, hogy látássérült, kb. 5%-ot lát.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomoz az ügyben, körözési eljárás iktatószáma: 157/14/2019.KÖR

Aki látja, kérem, jelezze itt, vagy forduljon a rendőrséghez (a 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán vagy a 107 vagy 112 központi segélyhívó számokon)!”

Lionel Richie fia bombával fenyegetőzött a londoni Heathrow reptérenhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-lionel-richie-fia-bombaval-fenyegetozott-a-london-heathrow-repteren.htmlNem engedték felszállni a londoni Heathrow reptérről induló gépre Lionel Richie fiát, Miles Brockman Richie-t. A férfi ezután azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a bombát, amely a kézipoggyászában van. Letartóztatták a rendőrök. TV + Sztárok--Szívinfarktus okozhatta Andy Vajna haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-szivinfarktus-okozhatta-andy-vajna-halalat.htmlAndy Vajna halála mindenkit váratlanul ért, bár sokan tudták, hogy baj volt az egészségével. A pontos okokról egyelőre nem adtak információt, ám egy közeli barát tudni véli, mi történhetett. TV + Sztárok--Meghan Markle titokban újra használta a közösségi oldalakat, de lebukotthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-meghan-markle-titokban-ujra-hasznalta-a-kozossegi-oldalakat-de-lebukott.htmlÁllítják, Meghan Markle titokban, álnéven visszaregisztrálta magát az Instagramra, ám karácsony előtt lebukott és kénytelen volt ismét törölni magát. TV + Sztárok--Nyomtalanul eltűnt Sinead O'Connor tinédzser fiahttp://www.life.hu/sztarok/20190122-nyomtalanul-eltunt-sinead-o-connor-tinedzser-fia.htmlEltűnt Sinead O'Connor énekesnő tinédzser fia: a gyermek három nap múlva került elő. TV + SztárokOrigoLabancz Lilla melltartó nélkül mutatta meg idomait – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-labancz-lilla-melltarto-nelkul-mutatta-meg-idomait.htmlLabancz Lilla feltüzelte követőit nemrég közzétett fotójával: melltartó nélkül mutatta meg idomait. TV + Sztárok--A világsajtóban is hírt adnak Andy Vajna halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-a-vilagsajtoban-is-hirt-adnak-andy-vajna-halalarol.htmlAndy Vajna producer, filmügyi kormánybiztos január 20-ai haláláról a világsajtóban is megemlékeznek. Említést tesznek a sikerprodukciókról is, amelyek a nevéhez kötődnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.