Hajléktalanként él ma a 80-as évek sztármodellje, Nastasia Urbano

Forrás: GoFundMe -
modell hajléktalan gyűjtés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajléktalanként él ma a 80-as évek egyik legkedveltebb modellje, Nastasia Urbano.

Barcelona utcáin él hajléktalanként a ma 57 esztendős Nastasia Urbano. A modell a 80-as évek egyik szupersztárja volt, sorra hódította meg a kifutókat.

Annak idején mindenki szeretett. Napi három-négy óra munkával rengeteg pénzt kerestem. Együtt vacsoráztam Jack Nicholsonnal, Andy Warhollal és Roman Polanskival, együtt buliztam Melanie Griffith-szel, Don Johnsonnal, Simonnal és Garfunkellel. Még Madonna és Sean Penn esküvőjére is majdnem elmentem. Úgy éltem, akár egy hercegnő" – idézi a nő szavait a The Sun.

Nastasia Urbano modell Forrás: GoFundMe

Hamarosan férjhez ment és gyermekeket szült, de a házassága válással végződött, és az exférje gyakorlatlag kisemmizte őt.

Mindent az én pénzemből fizetett. Két nappal az után, hogy megismerkedtünk, rábeszélt, hogy vegyek egy BMW-t. Persze belementem, odaadtam a csekket neki. Egy idióta voltam."

Nastasia most depresszióval küzd, és az utcán él. Barátai nemrég gyűjtést szerveztek számára a GoFundMe oldalon, hogy segítsenek neki talpra állni.

Lady Gaga beleszerethetett Bradley Cooperbehttp://www.life.hu/sztarok/20190206-lady-gaga-beleszerethetett-bradley-cooperbe-csillag-szuletik.htmlEgyes hírek szerint Lady Gaga komolyan gondolkodik rajta, hogy felbontja az eljegyzését, ugyanis fülig beleszeretett Bradley Cooperbe. TV + Sztárok--Liam Neeson őszintén vallott arról, hogy korábban meg akart ölni valakithttp://www.life.hu/sztarok/20190206-liam-neeson-oszinten-vallott-arrol-hogy-korabban-meg-akart-olni-valakit.htmlLiam Neeson elárulta, egyszer kis híján megölt valakit. TV + Sztárok--Sári Évi megmutatta, milyen, amikor teljesen átváltozik egy szerep kedvéérthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-sari-evi-megmutatta-milyen-amikor-teljesen-atvaltozik-egy-szerep-kedveert.htmlÁltalában szőke hajjal láthatjuk a színésznő-énekesnő Sári Évit. Most azonban megmutatta, milyen, amikor teljesen átváltozik egy szerep kedvéért. Te felismernéd így? TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó valóban kiköltözteti unokáját a lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-pecsi-ildiko-valoban-kikoltozteti-unokajat-a-lakasabol.htmlTavasszal lejár a kilakoltatási moratórium, Pécsi Ildikó unokájának el kell hagynia a művésznő otthonát. TV + Sztárok--VV Reni elárulta: kiesése után is szerelmes Csokiba, akivel az érzés kölcsönöshttp://www.life.hu/sztarok/20190206-vv-reni-elarulta-kiesese-utan-is-szerelmes-csokiba-akivel-az-erzes-kolcsonos.htmlVV Reni VV Zsuzsuval való párbajában alulmaradt, így ő már a való életből figyeli a villabéli történéseket. A fiatal táncoslány Csokival való kapcsolatáról mesélt. TV + SztárokOrigoMegkérte barátnője kezét a magyar vízilabdázó, Tóth Marcihttp://www.life.hu/sztarok/20190205-megkerte-baratnoje-kezet-a-magyar-vizilabdazo-toth-marci.htmlTóth Marci válogatott vízilabdázó megkérte barátnője kezét, szerelme pedig igent mondott. Örömükről az Instagramon tájékoztatták a rajongókat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.