Karmikus karkötő védi Németh Kristófot és feleségét, Zitát

Forrás: TV2 -
Karma Thaiföld Németh Kristóf karkötő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak gyűrű, hanem egy karkötő is összeköti jelképesen Németh Kristófot és feleségét, Zitát.

Németh Kristóf és kedvese, Zita még a házasságkötés előtt elutazott kettesben Thaiföldre. A szerelmesek egy szerzetestől egy különleges karkötőt kaptak ajándékba, amelynek karmikus ereje van. Nemcsak kettejüket köti össze, hanem az átkokat is elűzi. Úgy tervezik, soha nem veszik le, még az esküvőjükön is rajtuk volt.

A Big Buddhát néztük meg Phuket szigetén. Ez a szobor akkora, ha nem nagyobb, mint a Parlament. Monumentális, van benne egy templom, kolostor. Bent megáld egy buddhista szerzetes, és felköti a csuklódra ezt a színes, fonott fonalat. Ez is karmakarkötő, aminek az a lényege, hogy addig kell fent lennie, míg magától le nem esik. Ha leesik, az azt jelenti, hogy túl vagy egy nagy karmikus problémán, vagy életfeladaton, egy szintet lépett az életed. (...) Akkor érdemes visszamenni, és kötnek rád egy újat. Nekünk ez egy fontos emlék, ha ránézünk a csuklónkra, egymásra gondolunk, és erre a kirándulásra. Hasonló, mint a jegygyűrűnk, ha arra nézünk, akkor is eszünkbe jut a másik. A kapcsolatunk, a házasságunk azon a szinten van, amikor még mindig egymáson jár az eszünk" – mesélték a Borsnak.

Németh Kristóf és felesége, Szikriszt Zita Forrás: TV2
Brad Pitt és Angelina Jolie hetente többször is találkoznak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-brad-pitt-es-angelina-jolie-hetente-tobbszor-is-talalkoznak-egymassal.htmlA viharosan kezdődő válásuk békésebb mederben folytatódik: állítólag hetente többször is találkozik az egykori házaspár, és megpróbálják nyugodtan rendezni a helyzetüket. TV + SztárokAFPKitartanak a szponzorok Curtis melletthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-kitartanak-a-szponzorok-curtis-mellett-elvono.htmlKitartanak a szponzorok az elvonón gyógyuló Curtis mellett. TV + Sztárok--Liptai Claudia újra a cukrászattal foglalkozik most, hogy nem tévézikhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-liptai-claudia-ujra-a-cukraszattal-foglalkozik-most-hogy-nem-tevezik.htmlLiptai Claudia élete teljesen másként zajlik, hiszen a tévé már nincs képben. Elárulta, mivel tölti az idejét most. TV + SztárokOrigoVV Reni elárulta: kiesése után is szerelmes Csokiba, akivel az érzés kölcsönöshttp://www.life.hu/sztarok/20190206-vv-reni-elarulta-kiesese-utan-is-szerelmes-csokiba-akivel-az-erzes-kolcsonos.htmlVV Reni VV Zsuzsuval való párbajában alulmaradt, így ő már a való életből figyeli a villabéli történéseket. A fiatal táncoslány Csokival való kapcsolatáról mesélt. TV + SztárokOrigoSzellemeknek hiszik az elhagyatott orosz strandon feltűnt családothttp://www.life.hu/sztarok/20190205-szellemeknek-hiszik-az-elhagyatott-orosz-strandon-feltuno-csaladot.htmlAz elhagyatott orosz strand első ránézésre jelentéktelennek tűnik, de ha közelebbről megnézzük, észrevehetünk egy nyugtalanító részletet a Google Maps felvételén. TV + SztárokOrigoÚjabb elmélet született: Elvis Presley írta alá a saját halotti anyakönyvi kivonatáthttp://www.life.hu/sztarok/20190205-ujabb-elmelet-szuletett-elvis-presley-irta-ala-a-sajat-halotti-anyakonyvi-kivonatat.htmlElvis Presley halálában soha nem fognak hinni a rajongói, most újabb elméletet találtak annak bizonyítására, hogy életben van a Király. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.