Agyonlőtték Kyle Yorlets énekest

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
gyilkosság gyerekek agyonlő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű esemény rázta meg Nashville-t: agyonlőtték Kyle Yorlets 24 éves énekest. Az elkövetők gyerekek voltak.

Gyerekek támadtak nashville-i otthonának közelében Kyle Yorletsre, a Carverton együttes énekesére. A 24 éves férfitól pénzt és kocsikulcsot követeltek, majd amikor ő nem adta oda nekik, agyonlőtték. Arra még volt ereje, hogy a támadás után betámolyogjon a házba, de ott már holtan esett össze.

A Daily Mail azt írja, az elkövetők 12-16 év közötti fiatalok voltak. A rendőrségnek sikerült őket elkapniuk.

ValóVilág 9: ma este Roli és Adri csap össze a stúdióbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190210-valovilag-9-ma-este-roli-es-adri-csap-ossze-a-studioban.htmlRoli és Adri kezdettől fogva bonyolult kapcsolatára a vasárnap esti párbaj teheti fel a pontot. TV + Sztárok--Story Gála 2019: így buliztak a hazai celebek az év partiján szombat estehttp://www.life.hu/sztarok/20190210-story-gala-2019-igy-buliztak-a-hazai-celebek-az-ev-partijan-szombat-este.htmlFebruár 9-én tartották meg a 20., jubileumi Story Gálát a Szépművészeti Múzeum Román Csarnokában. A sztármagazin partijára idén is sokan eljöttek, de sokan voltak azok is, akiket hiányoltunk az eseményről. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Galambos Lajos tisztázta, nincs semmi Hajdú Péter és a lánya, Bogi közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190210-story-gala-2019-galambos-lajos-tisztazta-nincs-semmi-hajdu-peter-es-a-lanya-bogi-kozott.htmlGalambos Lajos is megjelent a szombat esti Story Gálán, ahol a lánya és Hajdú Péter kapcsán felröppent hírekről beszélt. TV + SztárokOrigoStory Gála 2019: Rúzsa Magdi is megjelent egy briliáns ruhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190209-story-gala-2019-ruzsa-magdi-is-megjelent-egy-brilians-ruhaban.htmlHosszú idő után először újra megjelent a Story Gálán Rúzsa Magdi énekesnő, aki beragyogta a Szépművészeti Múzeumot. TV + SztárokOrigoStory Gála: az elmúlt évek legextrémebb történései: hatalmas eséstől a bombariadóighttp://www.life.hu/sztarok/20190205-storygala-az-elmult-evek-legextremebb-tortenesei-hatalmas-esestol-a-bombariadoig.htmlA celebvilág legnagyobb eseménye kétségkívül a minden év februárjában megtartott Story Gála, ahol már minden megtörtént a hatalmas eséstől a bombariadóig. TV + SztárokOrigoStory Gála 2019: megmutatta a ruháját Laky Zsuzsihttp://www.life.hu/sztarok/20190209-story-gala-2019-megmutatta-ruhajat-laky-zsuzsi.htmlAz egykori szépségkirálynő ruháját mi is izgatottan várjuk. Vajon a képen szereplőt viseli majd? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.