Weisz Fanniék és Tokár Tomiék sem ünneplik a Valentin-napot

Forrás: FEM3 Café -
Hajmásy Péter Weisz Fanni Tokár Tomi Kovács Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a Valentin-nap, így az utcán virágcsokorral és lufikkal szaladgáló férfiakba ütközhetünk. Weisz Fanniék és Tokár Tomiék azonban nem ünneplik a szerelmesek napját. El is árulták, hogy miért. 

"Szerintem nemcsak egy napon kell szeretni a másikat, és gondolni rá, hanem az év mind a 365 napján" – mondta a Borsnak Weisz Fanni, aki nemrégiben kötötte össze életét szerelmével, Hajmásy Péterrel.

Kovács Dorottya blogger, azaz Chloe From The Woods és párja, Tokár Tomi sem ünnepelnek ma, erre pedig nagyon aranyos okot találtak. Mint mondták: minden héten tartanak egy szerelmesek napját. Ilyenkor randevúznak, vacsoráznak, közös programot csinálnak.

"Pont, mint egy kapcsolat kezdetén. Imádjuk ezeket a napokat!" – árulta el a blogger.

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter nem ünneplik a Valentin-napot Forrás: FEM3 Café

VV Hunor és Sebestyén Ági az ágyban kötöttek ki a buli után: videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190214-vv-hunor-es-sebestyen-agi-az-agyban-kotottek-ki-a-buli-utan.htmlNégy egykori valóságshow-játékos látogatott el a ValóVilág villába, és a buli olyan jól sikerült, hogy Sebestyén Ági VV Hunor karjaiban kötött ki. TV + SztárokOrigoOroszlán Szonja elárulta, miért érdemes hazajönnie Amerikából - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-oroszlan-szonja-elarulta-miert-erdemes-hazajonnie-amerikabol.htmlOroszlán Szonja elárulta, miért jönne haza nagyon szívesen Amerikából. TV + SztárokOrigoÍgy ünnepli a Valentin-napot Tóth Andi és Szabó Ádám - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-igy-unnepli-a-valentin-napot-toth-andi-es-szabo-adam.htmlTóth Andi és Szabó Ádám hatalmas szerelemben készülnek a Valentin-napra, de nem viszik túlzásba, hamarosan ugyanis sokkal fontosabb dolgot ünnepelnek. TV + SztárokOrigoEz a véleménye Rubint Rékának és Oroszlán Szonjának a dicséret erejéről - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-ez-a-velemenye-rubint-rekanak-es-oroszlan-szonjanak-a-dicseret-erejerol.htmlSztárok vallottak arról, mi a véleményük a pozitív megerősítésről, és egymás megdicséréséről. Rubint Réka ezt akkor is alkalmazza, ha nem olyan jó jegyet visznek haza a gyermekei. TV + SztárokOrigoÍgy él 16 évnyi házassága után szingliként Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20190214-igy-el-16-ev-hazassaga-utan-szinglikent-abel-anita.htmlTizenhat évnyi házasság után először jelent meg nyilvános rendezvényen Ábel Anita. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher Mallorcán ünnepelte 50. születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190214-michael-schumacher-mallorcan-unnepelte-50-szuletesnapjat-allitolag.htmlA legendás Forma-1-es pilótának január 3-án volt az 50. születésnapja. Ez alkalomból Mallorcára utazott a család, és együtt ünnepelték a sportolót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.