Részletek derültek ki Weisz Fanni és Hajmásy Péter esküvőjéről

Hajmásy Péter esküvő házasság Weisz Fanni szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férjhez ment a hétvégén Weisz Fanni, a ceremóniáról már több részlet is napvilágot látott. Vendégek meséltek az erdei tisztáson tartott szertartásról, amint a modell családja nem vett részt. 

Egybekelt a hétvégén Weisz Fanni és Hajmásy Péter. Köztudott, hogy a modell összeveszett édesanyjával, a család nem vett részt az esküvőn. Ahogy korábban mi is megírtuk, a családnak rossz címet és helyszínt küldtek ki a meghívóban. És bár sokan egyébként sem akartak elmenni, néhányan várakoztak a rossz címen.

A ceremóniát egy erdei tisztáson tartották, Hajmásy Péter pedig jelnyelven is elmondta fogadalmát.

"Egy eldugott tisztáson volt a ceremónia, Fanni és Peti a fák közül bukkant elő. A szertartás könnyeket csalt a szemekbe, főleg, amikor Peti jelnyelven „énekelt" választottjának. Fanni az igent hangosan is kimondta, Peti pedig el is jelelte. Sugárzott róluk a boldogság" - mondta a Blikknek az egyik vendég. A vőlegény tanúja a Barcelona magyar kosárlabdázója, Hanga Ádám volt.

Egy másik vendég azt is elmondta, hogy a Fővám téri Up and Downban tartották a vacsorát. Egy zongorista és egy énekesnő szolgáltatták a zenét. Az étterem falát pedig a párról készült képek díszítették. A lap információi szerint ott volt még az esküvőn például Kárpáti Rebeka és Vujity Tvrtko is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.