VV Zsuzsu minden villatársában csalódott, senkivel sem hajlandó tartani a kapcsolatot

csalódás ValóVilág 9 villa VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsuzsu megnyerte a ValóVilág 9 játékát, majd miután kijött a luxusbörtönből, hatalmasat csalódott villatársaiban.

A ValóVilág 9 játéka VV Zsuzsu győzelmével zárult. A fiatal lány nagyon örül a nyereménynek, ám elmondta, hogy óriásit csalódott játékostársaiban, ugyanis visszanézve az adásokat, látta, hogy mindenki kibeszélte őt a háta mögött. Csak köszönőviszonyt haljandó tartani az egykori játékosokkal, még Greggel is.

ValóVilág 9: VV Zsuzsu Forrás: RTL Klub

„Tartom magam ahhoz, amit eddig is mondtam, már nem akarok senkivel találkozni. Majdnem mindenkiben csalódtam, számos dologban csaptak be. Láttam már részeket az adásokból, úgyhogy sok mindent megtudtam. Számomra lezárult ez az egész, a köszönőviszony megmarad, ha összefutunk, de ennél többet egyiküktől sem szeretnék” – mondta VV Zsuzsu a Blikknek.

VV Roli durván nekiment VV Zsuzsunak: nem tetszett neki, hogy a lány őt választotta párbajellenfeléülhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-vv-roli-duran-nekiment-vv-zsuzsunak-nem-tetszett-neki-hogy-a-lany-ot-valasztotta-parbaj-ellenfeleul.htmlVV Roli hiába küzdött meg néhány napja VV Adrival a bennmaradásért, az utolsó párbajon is helyt kell állnia: Zsuzsu őt nevezte meg párbajellenfeléül. TV + SztárokOrigoHabpartit rendeztek a villalakók: erotikából sem volt hiány - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-hab-partyt-rendeztek-a-villalakok-erotikabol-sem-volt-hiany-video.htmlA Valóvilág 9 hamarosan véget ér, már csak pár nap, és kiderül, ki lesz a 36 millió forint boldog tulajdonosa. A villalakók ezúttal alaposan megünnepelték magukat, és egy olyan bulit csaptak, amilyenre még nem volt példa ebben a szériában. TV + SztárokOrigoPintér Tibor exe, Rubos Frida is újra szerelmes: árulkodó fotókat tett fel a közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20190213-pinter-tibor-exe-rubos-frida-is-ujra-szerelmes-arulkodo-fotokat-tett-fel-kozossegi-oldalara.htmlPintér Tibor exbarátnője, Rubos Frida elárulta, miért is szakítottak valójában a színésszel és jövőbeli terveiről is mesélt. TV + Sztárok--Michael Jackson hétfőnként nem beszélt, jó oka volt ráhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-michael-jackson-hetfonkent-nem-beszelt-jo-oka-volt-ra.htmlKülönös szokásai voltak Michael Jacksonnak, most pedig egy újabb látott napvilágot. Mint kiderült: a pop királya hétfőnként nem szólalt meg. TV + Sztárok--Meghan Markle-t New Yorkban fotózták le: babaváró bulija lesz a hercegnénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-meghan-marklet-new-yorkban-fotoztak-le-babavaro-bulija-lesz-a-hercegnenek.htmlMeghan Markle lebukott: a hercegnét New Yorkban kapták lencsevégre a lesifotósok. TV + Sztárok--Lukács Miki elárulta, évekkel ezelőtt egyik randijukon hatalmasat esett Peller Annahttp://www.life.hu/sztarok/20190219-lukacs-miki-elarulta-evekkel-ezelott-egyik-randijukon-hatalmasat-esett-peller-anna.htmlLukács Miki elárulta, egyik randijukon Peller Anna hatalmasat esett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.