Andy Vajna és volt felesége, Cecilia Mong a producer haláláig barátok voltak

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Andy Vajna Cecilia Mong
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt gyászol az USA-ban Vajna Tímea és Andy Vajna egykori felesége, Cecilia Mong. A producer szinte soha nem beszélt egyetlen gyermeke anyjáról, de azt tudni lehet, hogy élete végéig jóban voltak: Cecilia jól ismerte Andy volt kedvesét, Dobó Katát, és Vajna Tímeát is, sőt az esküvőjükön is részt vett.

A Bors Andy Vajna amerikai temetése kapcsán kutatta fel az asszonyt, aki a témában nem nyilatkozott, de ennek apropóján felelevenítették, ki is az a nő, akivel a producer élete végéig nem tudták elengedni egymást.

Andy Vajna és Cecilia Mong végig barátok maradtak Fotó: Polyák Attila - Origo

Andy és Cecilia kapcsolata a hetvenes években kezdődött, néhány évvel azután, hogy Vajna 1956-ban Magyarországról Hongkongba menekült és parókakészítő céget alapított, majd koptatott farmerek gyártásába kezdett. Akkor is együtt maradtak, amikor Andy barátjával megalapította a Carolco Pictures nevű filmvállalatát, amely rövid időn belül a világ egyik jelentős forgalmazójává nőtte ki magát. Erről az időszakról az egyik üzlettárs, Todd Tranner emlékiratot készített. Beszámolója szerint az asszony kivételes nő volt.

„Ceci sosem vette fel kétszer ugyanazt a ruhát, és a futár szinte mindennap új ruhaszállítmányt hozott az irodájukba. Imádta a divatot, és általában forrónadrágban vagy lenge ruhában járt dolgozni. Ő volt a felelős a partikért is, rendszeresen rendezett vacsorákat Andyvel közös otthonukban, ahol kizárólag A és B listás sztárokat fogadtak” – idézi Trannert a napilap.

Andynek és Cecinek a munka miatt nem sok ideje jutott egymásra, 1980-ban mégis családot alapítottak: megszületett a fiuk, Justin. Míg Andy producerként tevékenykedett, a felesége Vajna nagy sikerű filmjeiben, a Rambo 1-ben, 2-ben és az Angyalszívben volt vezető asszisztens. Szerelmükből barátság lett, ami mindvégig megmaradt.

Együtt gyászol Vajna Tímea és Andy előző felesége, Cecilia Monghttp://www.life.hu/sztarok/20190221-egyutt-gyaszol-vajna-timea-es-andy-elozo-felesege-cecilia-mong.htmlBár Andy Vajna és első felesége, Cecilia Mong már több évtizede elváltak, később is jó kapcsolatot ápoltak. A Los Angelesben élő asszony most a második feleséggel, Vajna Tímeával együtt róhatja le kegyeletét az amerikai gyászszertartáson. TV + SztárokOrigoÍgy folytatja Baukó Éva a karrierjét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-igy-folytatja-bauko-eva-a-karrierjet.htmlA ValóVilág 9 befejezésével Baukó Éva munkája is véget ért. Az egykori villalakó nem búsul, a Life.hu-nak elmondta, nem lesz munkanélküli, megvannak a tervei, hogyan tovább. TV + SztárokOrigoRubint Rékának a rajongói segítenek gyászábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-rubint-rekanak-a-rajongoi-segitenek-gyaszaban-meghalt-az-edesapja.htmlRubint Réka péntekre virradóra veszítette el az édesapját. Állítja, a rajongók szeretete rengeteg erőt adott neki, amit vasárnap reggel egy videoüzenetben köszönt meg. TV + SztárokOrigoHíradósnak állna VV Csokihttp://www.life.hu/sztarok/20190219-hiradosnak-allna-vv-csoki-a-valovilag9-kizart-jatekosa.htmlA ValóVilág 9 kizárt játékosa, VV Csoki miután agresszív viselkedés miatt gyorsan befejezte reality-pályafutását, visszavágyik a médiába. A Life.hu megtalálta a férfit, aki interjúban elmesélte, mihez szeretne most kezdeni az életével. TV + SztárokOrigoZsu felbosszantotta Greget: a villa sellője kiakadt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190217-zsu-felbosszantotta-greget-a-villa-selloje-kiakadt.htmlA Való Világ9 játékosai gipszszobrot készítettek egymás testéből, aközben történt a malőr. Zsu felsértette Greg bőrét. TV + SztárokOrigoAdri, Reni, Csoki és Lacika szerint ő nyeri a ValóVilág 9-ethttp://www.life.hu/sztarok/20190217-adri-reni-csoki-es-lacika-szerint-o-nyeri-a-valovilag9et.htmlA VV9 már kiesett játékosai a BeleValóVilágban megtippelték, VV Zsuzsu, VV Greg vagy VV Hunor nyeri-e meg a szériát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.