Mallorcára szállítják Michael Schumachert: ott ünneplik a felesége születésnapját

Forrás: AFP/Eric Gaillard -
ünneplés Corinna Schumacher Mallorca család Michael Schumacher születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Német lapértesülések szerint Mallorcára utazik a Schumacher család, hogy ott ünnepeljék meg Corinna születésnapját.

50 éves lesz a napokban Corinna Schumacher, és minden vágya, hogy a nagy napot szeretett férjével töltse. A német In Touch magazin azt írja, a pár arra készül, hogy a mallorcai otthonában ünnepeljen.

A lap azt írja, a spanyol sziget ilyenkor gyönyörű, hiszen ott már kezd tavaszodni, és minden virágba borul, így tökéletes helyszín lesz a romantikus kikapcsolódásra.

Az ottani villájukat tavaly nyáron vásárolták meg 30 millió euróért, és már a szilvesztert is ott töltötték, miután Michael Schumachert átszállították repülővel. Szemtanúk állították, látták is az egykori Forma–1-es világbajnokot, amint pléddel letakarva élvezte a napsütést a teraszon.

Michael Schumacher és felesége, Corinna 2006-ban Forrás: AFP/Eric Gaillard
Nagy Ferót egy vicc miatt verték meg a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-nagy-ferot-egy-vicc-miatt-vertek-meg-a-rendorok.htmlNagy Ferót nagyon csúnyán megverték a rendőrök, azon is csodálkozik, hogy nem került börtönbe. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVV Vivi és VV Krisztián a terhességről és szülőségről vallottak: alkalmasak a feladatrahttp://www.life.hu/sztarok/20190226-vv-vivi-es-vv-krisztian-a-terhessegrol-es-szulosegrol-vallottak-alkalmasak-a-feladatra.htmlVV Vivi és VV Krisztián szülők lesznek, és ők felkészültnek érzik magukat a feladatra annak ellenére, hogy sokan az ellenkezőjét gondolják róluk. TV + SztárokOrigoVoksán Virágon egyáltalán nem látszik, hogy szült - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-voksan-viragon-egyaltalan-nem-latszik-hogy-szult.htmlVoksán Virág csaknem öt hónapja hozta világra kisfiát, Bencét, de a modell máris úgy néz ki, mintha mi sem történt volna. TV + SztárokOrigoOscar 2019: Rami Malek leesett a színpadról, miután átvette díját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-oscar-2019-rami-malek-leesett-a-szinpadrol-miutan-atvette-dijat.htmlRami Malek szinte legurult a színpadról, miután átvette a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat. TV + Sztárok--Curtis külön szobában várta a koncertet, hogy ne essen kísértésbehttp://www.life.hu/sztarok/20190225-curtis-kulon-szobaban-varta-a-koncertet-hogy-ne-essen-kisertesbe.htmlMegtartotta a rehabilitációja utáni első koncertjét Curtis. Kiderült: a fellépés előtt külön szobában várakozhatott, hogy véletlenül se essen kísértésbe az alkoholfogyasztást illetően. TV + SztárokOrigoA szklerózis multiplexszel küzdő Selma Blair egy bottal érkezett az Oscar-gála utáni bulirahttp://www.life.hu/sztarok/20190225-a-szklerozis-multiplexszel-kuzdo-selma-blair-egy-bottal-erkezett-az-oscar-gala-utani-bulira.htmlSelma Blair tavaly októberben jelentette be, hogy szklerózis multiplexszel küzd, azóta nem jelent meg a nyilvánosság előtt. A Vanity Fair buliját azonban most nem hagyta ki: egy bottal érkezett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.