Michael Schumacher Mallorcán ünnepelte 50. születésnapját

Forrás: DPPI/Jean Michel Le Meur -
Mallorca Michael Schumacher születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás Forma–1-es pilótának január 3-án volt az 50. születésnapja. Ez alkalomból Mallorcára utazott a család, és együtt ünnepelték a sportolót. 

A Blikk a Bunte című újság nyomán számolt be arról, hogy karácsony előtt, helikopterrel szállították az egykori klasszis pilótát Andratx városába, ahol a családja tavaly júliusban 3000 négyzetméteres luxusvillát vásárolt. Sokáig az a hír járta, hogy a család véglegesen ideköltözik, de a pletykákat a pilóta menedzsere cáfolta. A legutóbbi értesülés szerint a születésnapját azonban itt, Spanyolországban töltötte a legenda. Állítólag látták őt, amint egy sötétbarna pléddel betakarva fekszik az ingatlan teraszán.

Forrás: DPPI/Jean Michel Le Meur

Előzmény:
Schumacher 2013 decemberében szenvedett kis híján végzetes síbalesetet. Sokáig kómában volt, életmentő agyműtéteket hajtottak végre rajta, azóta szinte teljes a hírzárlat az állapotát illetően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.