Kovács Patrícia a válásáról vallott: úgy érzi, most minden jobb

Forrás: Viasat3 -
házasság válás Kovács Patrícia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Patrícia mindenkit meglepett, amikor bejelentette a válását, de úgy érzi, ez volt a legjobb döntés. 

Kovács Patrícia kilenc év után vált el férjétől, Gusztos Pétertől, de nem volt könnyű döntés. Egy évig küzdöttek, hogy rendbe hozzák a problémáikat, de nem sikerült.

Kovács Patrícia szerint a válás volt a jó döntés Forrás: Viasat3

„Amikor kiderült, hogy bajok vannak, az volt a közös döntésünk, hogy menjünk el a falig. Mert hogy ha egyszer Hanna (a közös gyermekük)

lehúztunk egy kőkemény évet úgy, hogy mindketten tudtuk, itt most azért dolgozni kell...

Bors

szerintem bátran merni kell változtatni, hiszen ez az egy életünk van.

Sztárok, akik több eljegyzésen is túl vannak már: Lady Gaga és Kaley Cuoco is több gyűrűt kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190227-sztarok-akik-tobb-eljegyzesen-is-tul-vannak-mar-lady-gaga-es-kaley-cuoco.htmlEgyáltalán nem példa nélküli, hogy a hollywoodi sztárok elsőre nem találják meg a boldogságot, csak az ő kudarcaiknak az egész világ a tanúja. A végül zátonyra futott kapcsolataik is a világ szeme láttára szökkennek szárba, jutnak el az eljegyzésig, majd a csúfos szakításig. Íme, azok a sztárok, akiknek egynél többször került jegygyűrű az ujjára: Katy Perry és Lady Gaga is többször mondott már igent a nagy kérdésre. TV + Sztárok--Megemlékeztek Andy Vajnáról az Oscar szervezői: Arnold Schwarzenegger is felháborodott a mulasztásonhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-megemlekeztek-andy-vajnarol-az-oscar-szervezoi.htmlAndy Vajna kimaradt az Oscar-gála megemlékezéséből, de most pótolták a mulasztást a szervezők. TV + Sztárok--Curtis megszólalt az elmaradt kolozsvári koncertjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-curtis-megszolalt-az-elmaradt-kolozsvari-koncertjerol.htmlCurtisnek sajnos egy újabb koncertet kellett lemondania, de nem a saját hibájából: elárulta, pontosan mi történt. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee verset szavalhttp://www.life.hu/sztarok/20190227-ganxsta-zolee-verset-szaval-kolto.htmlKülönös projektbe vágott Ganxsta Zolee: versmondónak állt. TV + Sztárok--Marjai Judit nagyon mély dekoltázst villantott – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190227-marjai-judit-nagyon-mely-dekoltazst-villantott.htmlMegőrjítette a rajongóit Marjai Judit a nagyon mély dekoltázsával. TV + SztárokOrigoJustin Bieber felfedezettjébe szerelmes Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/sztarok/20190227-justin-bieber-felfedezettjebe-szerelmes-lewis-hamilton.htmlÚj barátnője lehet Lewis Hamiltonnak, akit a repülőtéren kaptak le a lesifotósok egy 20 esztendős szépség társaságában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.