Megemlékeztek Andy Vajnáról az Oscar szervezői: Arnold Schwarzenegger is felháborodott a mulasztáson

Oscar-gála Arnold Schwarzenegger Andy Vajna megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna kimaradt az Oscar-gála megemlékezéséből, de most pótolták a mulasztást a szervezők.

Az Oscar-gálán kihagyták Andy Vajnát a megemlékezésből, amin nemcsak felesége, Vajna Tímea háborodott fel, de még Arnold Schwarzenegger is. A színész Twitter-oldalán fejezte ki nemtetszését a mulasztással kapcsolatban. Azt írta, a legjobb gála volt, amit eddig látott, de azért akadtak hiányosságok, például az, hogy Andy Vajnát és még sokan másokat kihagytak a megemlékezésből. Hozzátette, a producer úttörő volt.

Andy Vajnát kihagyták a megemlékezésből, utólag pótolták a mulasztást Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Ő úttörő volt, aki megmutatta, hogy független filmesek is készíthetnek olyan kasszasikereket, mint a Terminátor 2, a Rambo,

Az Oscar-gála szervezői megpróbálták jóvátenni a mulasztást, és habár a műsorba nem került be Andy Vajna, a honlapjukon megemlékeznek róla is – szúrta ki az Index.

Megemlékeztek Andy Vajnáról Forrás: Képernyőfotó/oscar.go.com
Sztárok, akik több eljegyzésen is túl vannak már: Lady Gaga és Kaley Cuoco is több gyűrűt kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190227-sztarok-akik-tobb-eljegyzesen-is-tul-vannak-mar-lady-gaga-es-kaley-cuoco.htmlEgyáltalán nem példa nélküli, hogy a hollywoodi sztárok elsőre nem találják meg a boldogságot, csak az ő kudarcaiknak az egész világ a tanúja. A végül zátonyra futott kapcsolataik is a világ szeme láttára szökkennek szárba, jutnak el az eljegyzésig, majd a csúfos szakításig. Íme, azok a sztárok, akiknek egynél többször került jegygyűrű az ujjára: Katy Perry és Lady Gaga is többször mondott már igent a nagy kérdésre. TV + Sztárok--Jósnő barátnője tartja a lelket Vajna Tímeábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-josno-baratnoje-tartja-a-lelket-vajna-timeaban-andy-vajna-halala-ota.htmlEgykor Rozália volt, aki megjósolta Andy Vajnát a barátnőjének, bár ő inkább agyhekkernek vagy életvezetési tanácsadónak szereti nevezni magát. Most úgy tudni, ő Timi vigasza a gyászban. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee verset szavalhttp://www.life.hu/sztarok/20190227-ganxsta-zolee-verset-szaval-kolto.htmlKülönös projektbe vágott Ganxsta Zolee: versmondónak állt. TV + Sztárok--MC Hawer és kedvese bővítették a családothttp://www.life.hu/sztarok/20190227-mc-hawer-es-kedvese-bovitettek-a-csaladot.html33 év korkülönbség van MC Hawer és kedvese, Mata Fanni között. Már eljegyezték egymást, most pedig egy közös háziállatot is vásároltak. Arról is beszéltek, hogyan birkóztak meg a negatív kommentekkel, valamint a lány pánikbetegsége is szóba került. TV + SztárokOrigoOszter Sándor saját erdei útján hajtott vastüskébe, szándékosságra gyanakszikhttp://www.life.hu/sztarok/20190227-oszter-sandor-sajat-erdei-utjan-hajtott-vastuskebe-szandekossagra-gyanakszik.htmlSaját erdei útján hajtott autójával vastüskébe Oszter Sándor. Szándékosságot sejt a dolog mögött, azt mondja, az eszköz nem egy szerszám volt, hanem erre a célra készítették. Feljelentést tett a rendőrségen. TV + Sztárok--Erzsébet királynő megajándékozza Meghan Markle-t elhivatottsága miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190227-erzsebet-kiralyno-megajandekozza-meghan-marklet-elhivatottsaga-miatt.htmlBennfentesek szerint Erzsébet királynő nagyon különleges ajándékkal szeretné meglepni Meghan Markle-t kemény munkájáért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.