Stohl András ismét egy vetélkedőt vezet majd a TV2-n

TV2 Stohl András vetélkedő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, hogy Stohl András idén sem marad vetélkedő nélkül, ám ezúttal a TV2 saját fejlesztésű, tudás alapú kvízműsorát vezeti majd.

Stohl András a Piramis című műsor után ismét egy vetélkedő vezetésének lehetőségét kapta meg a TV2-től, amelyet el is vállalt a színész. A csatorna saját fejlesztésű kvízműsorában párok versenyeznek, akik szerelmesek, családtagok vagy barátok is lehetnek. A kérdésekre négy válaszlehetőség közül kell kiválasztani a helyes választ egységnyi idő alatt. A fődíj akár 50 millió forintnál is több lehet – írja a Bors.

Stohl András új vetélkedőt kap Forrás: TV2

Állítólag a forgatást már meg is kezdték, de a csatorna nem akart túl sok részletet elárulni az új műsorról. „Igen, annyit elárulhatok, hogy Stohl András egy saját fejlesztésű game show-val tér vissza a képernyőre” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.