Czippán Anett vörös magas sarkúban ünnepelte 35. születésnapját – fotó

magas sarkú Czippán Anett születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett betöltötte a 35. életévét, ezt pedig egy olyan fotóval ünnepelte, amitől mindenkinek leesett az álla.

Vörös magas sarkúban ünnepelte Czippán Anett a 35. életévét, ettől pedig teljesen megőrültek a férfirajongói. A műsorvezető hihetetlenül szexin mutatott a kihívó lábbeliben, ráadásul még nadrág sem volt rajta... Úgy tűnik, Anettnek sikerült mára teljesen visszanyernie a szülés előtti alakját: a műsorvezető lassan másfél éve adott életet második gyermekének.

Fekete miniruhában bulizott a Glamour Gálán Sirokai Diána, a 100 kilós modell: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-fekete-miniruhaban-bulizott-a-glamour-galan-sirokai-diana-a-100-kilos-modell-foto.htmlSirokai Diána több követővel rendelkezik mint Zimány Linda és Dukai Regina együttvéve. Sikerét nagy valószínűséggel annak köszönheti, hogy duciként is büszkén vállalja önmagát. A plus size modell a Glamour Gálán sem volt szégyenlős: egy extraszűk fekete miniruhában pózolt a vörös szőnyegen. TV + SztárokOrigoMr. Missh rapper megütött a koncertje után egy lányt: videón a bizonyítékhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-mr-missh-rapper-megutott-a-koncertje-utan-egy-lanyt-videon-a-bizonyitek.htmlEgy videó terjed a neten, amelyen Mr. Missh látható, amint a koncertje után bántalmaz egy nőt. Eredetileg úgy lehetett tudni, hogy az eset Cegléden történt szombat este, ám azt a szervezők közleményben cáfolták. TV + Sztárok--Meztelenül mutatta meg magát Samantha Hoopes modellhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-meztelenul-mutatta-meg-magat-samantha-hoopes-modell.htmlMeztelenül mutatta meg magát a közösségi oldalán Samantha Hoopes modell. TV + Sztárok--Így bulizik együtt Király Viktor és párja, Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20190310-igy-bulizik-egyutt-kiraly-viktor-es-parja-anita.htmlA Glamour-gálára Király Viktor a barátnőjével, Virág Anitával érkezett. A Life.hu-nak a szerelmes pár elmesélte, hogyan tudnak együtt bulizni, van-e nyoma a féltékenykedésnek, de Viktor azt is elmondta, mire nagyon büszke a párjával kapcsolatban. TV + SztárokOrigoIdegesítő celebpárok: Kim Kardashian és Kanye West a lista élénhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-idegesito-celebparok-kim-kardashian-es-kanye-west-a-lista-elen.htmlA sztárszerelmek nagy figyelmet kapnak, de nem mindegyik párocska szimpatikus az embereknek. Vagy azért, mert túltolják az egymás iránti érzelmeik kinyilvánítását, vagy egyszerűen csak bosszantóak mondjuk a sokadik szakítás és újraegyesülés vagy a drámáik miatt. Íme, azok a egykori és jelenlegi sztárpárok, akik eléggé idegesítőek. TV + Sztárok--Eljegyezte Jennifer Lopezt kedvese, Alex Rodriguezhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-eljegyezte-jennifer-lopezt-kedvese-alex-rodriguez.htmlSzombat éjjel egyszerre tette közzé ugyanazt a képet a közösségi oldalán Jennifer Lopez és kedvese, Alex Rodriguez. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.