Dylan Sprouse üzent a fanyalgóknak, akik bántották Palvin Barbarát

kövér modell Palvin Barbara rosszindulat Dylan Sprouse Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan megtiszteltetés érte Palvin Barbarát, amely a világon csak keveseknek adatik meg: a Victoria's Secret fehérneműmárka a hivatalos angyalává választotta. Ám a kommentelőknek így is akadt problémájuk a magyar modell alakjával. Nekik üzent most kedvese, Dylan Sprouse.

A Victoria's Secret hivatalos angyalává választották Palvin Barbarát. Ez a megtiszteltetés csak keveseknek adatik meg a világon, és a modellszakma egyik csúcsát jelenti.

Ám a rosszindulatú kommentelők még így is találnak kivetnivalót a magyar modell alakján. Kövérnek nevezték, amikor egy újabb fehérneműs fotót mutatott a közösségi oldalán.

Ezeknek a fanyalgóknak üzent most Palvin Barbara szerelme, Dylan Sprouse. A színész a közösségi oldalára tett ki egy fotót, amelyhez a következő szöveget írta:

"Ezt azoknak az embereknek, akik megpróbálták lehúzni őt. Egészségetekre!"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Here’s to the people who tried to drag her down, cheers!

@ dylansprouse által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.