Gáspár Laci új stílussal próbálkozik

Forrás: Facebook/Gáspár Laci -
dal újdonság Gáspár Laci stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci fontos dolgot tudatott követőivel: hamarosan egy teljesen új stílussal jelentkezik.

Instagram-oldalán tudatott izgalmas híreket a követőivel Gáspár Laci. Az énekes elárulta, hogy hamarosan egy teljesen új stílusú dallal fog jelentkezni, olyannal, amilyet eddig még nem próbált. A rajongóit ezzel sikerült nagyon felcsigázni, kíváncsian várják, hogy mivel rukkol elő a kedvencük. „Jó reggelt! Izgalmas nap lesz számomra a mai, mert stúdióba megyek, új dal, új stílus, olyan, amilyet most próbálok először! Később jelentkezem a stúdióból, remélhetőleg egy teljesen új hangzással!” – írta az énekes.

Marsi Anikót tolószékkel tolták be a TV2 stúdiójábahttp://www.life.hu/sztarok/20190326-marsi-anikot-toloszekkel-toltak-be-a-tv2-studiojaba.htmlMarsi Anikó combcsonttörése ellenére is dolgozni akart. Tolószékben vitték be a Tények stúdiójába. Kiderült: ha akar, bent is alhat a stúdióban. TV + Sztárok--Döntenek arról, hogy VV Fanni feltételezett gyilkosa házi őrizetbe kerülhet-ehttp://www.life.hu/sztarok/20190326-dontenek-arrol-hogy-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-hazi-orizetbe-kerulhet-e.htmlVV Fanni feltételezett gyilkosának sorsáról döntenek: lehet, hogy kijöhet a börtönből. TV + Sztárok--Ördög Nóra ismét az Ázsia Expressz műsorvezetője lett: megint a családjával utazikhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-ordog-nora-ismet-az-azsia-expressz-musorvezetoje-lett-megint-a-csaladjaval-utazik.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál Instagramon jelentették be, hogy milyen nagy kaland vár rájuk ismét. TV + Sztárok--Ők lesznek az Ázsia Expressz második évadának versenyzőihttp://www.life.hu/sztarok/20190326-ok-lesznek-az-azsia-expressz-masodik-evadanak-versenyzoi.htmlKiderült, kik lesznek az Ázsia Expressz második évadának versenyzői. TV + SztárokOrigoEgy playmate azt állítja, megkörnyékezte Jennifer Lopez vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20190326-egy-playmate-azt-allitja-megkornyekezte-jennifer-lopez-volegenye.htmlBotrányos dolgokat állít Jennifer Lopez vőlegényéről, Alex Rodriguezről Zoe Gregory brit playmate. A lány szerint nem sokkal az eljegyzés előtt Rodriguez telefonon zaklatta őt. TV + Sztárok--Rippel Feri és Tóth Vera kibékültek a tavalyi összeveszésük utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-rippel-feri-es-toth-vera-kibekultek-a-tavalyi-osszeveszesuk-utan.htmlRippel Feri és Tóth Vera a tavalyi Inspiráló Nők díjátadó gáláján zördültek össze. Úgy tűnik, mostanra rendezték a konfliktust. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.