Egy playmate azt állítja, megkörnyékezte Jennifer Lopez vőlegénye

Forrás: NORTHFOTO -
eljegyzés szex hármas szex Zoe Gregory Alex Rodriguez Jennifer Lopez
Botrányos dolgokat állít Jennifer Lopez vőlegényéről, Alex Rodriguezről Zoe Gregory brit playmate. A lány szerint nem sokkal az eljegyzés előtt Rodriguez telefonon zaklatta őt. 

Nemrégiben kérte meg Jennifer Lopez kezét Alex Rodriguez. Úgy tűnt, hatalmas a boldogság, ám most Zoe Gregory brit playmate azt állítja, nem sokkal az eljegyzés előtt telefonon zaklatta őt Rodriguez.

A glamúrmodellként is tevékenykedő Zoe Gregory szerint Rodriguez képeket küldött neki a férfiasságáról, de arra is megkérte, hogy feküdjön le vele. Ha mindez nem lenne elég, állítólag az is a férfi vágyai között szerepelt, hogy Gregoryn kívül más lányok is jelen legyenek.

Jennifer Lopez vőlegénye állítólag szörnyű dolgokat művelt Forrás: NORTHFOTO

„J.Lo elképesztő és nem érdemli meg ezt. Miközben Alex arra készült, hogy feleségül kérje, tőlem szexvideókat kért” – idézi a nő szavait a The Sun.

Egyelőre azt nem tudni, hogy Lopeznek mi a véleménye a történetről.

Katalin hercegné megkérte férjét, hogy távolítson el valakit a baráti körükbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-katalin-hercegne-megkerte-ferjet-hogy-tavolitson-el-valakit-a-barati-korukbol.htmlVilmos herceg és Katalin hercegné norfolki birtokának szomszédságában él Rose Hanbury exmodell, aki a nála 23 évvel idősebb David Rocksavage márkihoz ment hozzá. A hírek szerint a hercegné most arra kérte férjét, hogy távolítsa el a nőt a közeli baráti körükből. TV + Sztárok--Smaltig Dalma szeme láttára ugrott le az emeletről egy férfi egy bevásárlóközpontbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-smaltig-dalma-szeme-lattara-ugrott-le-az-emeletrol-egy-ferfi-egy-bevasarlokozpontban.htmlSmaltig Dalma is szemtanúja volt annak, hogy egy férfi levetette magát egy budapesti bevásárlóközpont második emeletéről. TV + SztárokOrigoRippel Feri és Tóth Vera kibékültek a tavalyi összeveszésük utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-rippel-feri-es-toth-vera-kibekultek-a-tavalyi-osszeveszesuk-utan.htmlRippel Feri és Tóth Vera a tavalyi Inspiráló Nők díjátadó gáláján zördültek össze. Úgy tűnik, mostanra rendezték a konfliktust. TV + SztárokOrigoMegvillantotta dekoltázsát Kylie Jenner – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-megvillantotta-dekoltazsat-kylie-jenner.htmlKylie Jenner ébredés után villantotta meg dekoltázsát rajongói legnagyobb örömére. TV + Sztárok--Cseh Laci elgondolkodik a visszavonuláson, ha nem teljesít jólhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-cseh-laci-elgondolkodik-a-visszavonulason-ha-nem-teljesit-jol.htmlCseh Laci mindent megtesz azért, hogy jól teljesítsen, és a maximumot hozza ki magából, ám ha ez nem sikerül, elgondolkodik a visszavonuláson. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoGömöri András Máté a rosszakaróiknak üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20190326-gomori-andras-mate-rosszakaroinak-uzent.htmlPolyák Lilla és Gömöri András Máté szerelmében kevesen hittek, annál több rosszindulatú megjegyzést kapott a pár. Nem nekik lett igazuk, most a színész rosszakaróiknak üzent. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.