Győzike élete végre egyenesbe került

élet Győzike zenekar műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok viszontagságon van túl Győzike, de most újra egyenesbe került az élete.

Győzikének sok mindennel kellett megküzdenie az elmúlt években, főként a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozása keserítette meg az életét. Mára azonban a szenvedésekkel teli pillanatok elmúltak, hiszen új esélyt kapott: kívánságműsora lesz, így egyenesbe került az élete.

Győzike élete egyenesbe jött Fotó: Polyák Attila - Origo

Hálás vagyok a csatornának, hogy rám gondoltak, és Bea asszonynak is, aki végig támogatott.

Blikknek

Balázs Klárit aktképekkel akarta megalázni egy magazinhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-balazs-klarit-aktkepekkel-akarta-megalazni-egy-magazin.htmlBalázs Klárit aktképeivel próbálta lejáratni egy magazin, de nem jártak sikerrel. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHosszú Katinka törli magát az összes közösségi médiás felületéről: hamarosan kiderül, hogy ez csak egy árpilis tréfa-ehttp://www.life.hu/sztarok/20190401-hosszu-katinka-torli-magat-az-osszes-kozossegi-medias-feluleterolhamarosan-kiderul-hogy-ez-csak-egy.htmlHosszú Katinka egy rövid posztban köszönt el rajongóitól: úgy döntött, letörli magát közösségi médiafelületeiről. TV + Sztárok--Meztelenre vetkőzött Majka és Tilla a Bezár a bazár promójában: a nézők kiakadtakhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-meztelenre-vetkozott-majka-es-tilla-a-bezar-a-bazar-promojaban-a-nezok-kiakadtak.htmlMajka és Tilla a Bezár a bazár! című műsoruk újabb évadának promójában teljesen pucérra vetkőztek. Többen kiakadtak a nézők közül. TV + SztárokOrigoEzért nem házasodott össze Völgyesi Gabi és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190331-ezert-nem-hazasodott-ossze-volgyesi-gabi-es-parja-adam.htmlA Unique együttes énekesnője, Völgyesi Gabi több mint húsz éve ismerkedett meg zeneszerző párjával. Két gyerekük van, azonban a boldogító igent sosem mondták ki. TV + Sztárok--Paris Jackson az Instagram-oldalán megmutatta, hogy drogot használhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-paris-jackson-instagramoldalan-megmutatta-hogy-drogot-hasznal.htmlSzinte nincs nap, hogy ne jelenne meg egy újabb cikk a Michael Jackson pedofil botrányait feldolgozó, Leaving Neverland című filmmel kapcsolatban. Ez valószínűleg az elhunyt énekes családjára is hatással van. Most a lánya, Paris Jackson posztolta ki a közösségi oldalára, ahogy drogot használ. TV + Sztárok--Udvaros Dorottya vívódott az anyaság és a karrier közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190331-udvaros-dorottya-vivodott-az-anyasag-es-a-karrier-kozott.htmlGyermeke születése után egy évig nem vállalt semmilyen szerepet Udvaros Dorottya. Most Csehov Meggyeskert című darabjában egy földbirtokos asszonyt alakít. Ennek kapcsán mesélt a női szerepekről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.