Tóth Vera új életének harmadik évfordulóját ünnepelte egy előtte-utána fotóval

Nagy Fogyás Új élet ünnep Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
3 évvel ezelőtt gyökerestül változott meg Tóth Vera élete: elképesztő átalakuláson ment át gyomorműtétének és kitartásának köszönhetően. Ezért mondott hálát nyilvánosan a szexi énekesnő.

53 kilótól sikerült megszabadulnia a gyönyörű hangú énekesnőnek, Tóth Verának, akire néhány hónapja a szerelem is rátalált. Boldogabb már nem is lehetne a szexi sztár, aki új életének harmadik évfordulóját ünnepelte a napokban.

Ma 3 éve, hogy megváltozott minden. Ma 3 éve toltak a műtőbe, ma 3 éve gondoltam azt az altatás előtt, ha meghalok közben, elfogadom, mert nekem azt a testet adta a sors, de nem, kegyelmet kaptam. 53 kg-om eltűnt, megkönnyebbültem és a mai napig küzdök, hogy ez így maradjon. Segít ebben barát, család, szerelem, sport, lelkitárs és egy megmagyarázhatatlan belső akarat, ami egyre erősebb... Mit érzek? Hálát. Minden nap hálát adok, megemlítem, imába foglalom. Új életet kaptam egy jó döntés által – írta a közösségi oldalán Vera, aki egy előtte-utána fotót is mutatott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.