pénisz kisfiú körülmetélés Pink gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon kiakadt követőire Pink, jól ki is osztotta őket.

A napokban Pink egy aranyos képet töltött fel a családjáról. A gyermekei látszottak rajta, amint egy pelikánt etetnek. A kisfiú nem viselt alsónadrágot, csupán egy póló volt rajta, néhány követő pedig elkezdte azt találgatni, hogy vajon a gyermek körül van-e metélve...

Nagyon kiakadt ezen az énekesnő, aki letörölte a képet, majd feltöltött egy újat, amelyhez egy hosszabb szöveget is írt. Ebben nyomdafestéket nem tűrően kiosztotta azokat a bizonyos követőket.

Komoly gond van a fejekben. Tényleg a kisfiam péniszéről és a körülmetélésről beszéltek? Ezt most komolyan gondoltátok? Mint a legtöbb anyukának a tengerparton, nekem fel sem tűnt, hogy nincs rajta alsónadrág. Töröltem a bejegyzést, mert kib*szottul undorítóak vagytok. Letiltottam a kommentelést és igyekszem kiverni a fejemből ezt az egészet.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.