Harmincmilliós fénytechnikát villant koncertjein Rúzsa Magdi

Fotó: Beliczay László -
Rúzsa Magdi énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő április közepétől beleveti magát a turnézásba. Negyven helyszínen, több fesztiválon, de az Arénában is fellép majd. Most sikere titkát is elárulta.

Gőzerővel készül az idei turnéjára Rúzsa Magdi, aki április közepétől beleveti magát a koncertszezonba. Az énekesnő nemcsak a repertoár összeállítására fordít nagy gondot, de a látványvilágnak is megadja a módját.

Fotó: Beliczay László

Mindannyian pezsgünk és alig várjuk, hogy beinduljon a turné. A látványban is nagyon beújítottunk, egy szponzornak köszönhetően sikerült megszereznünk néhány olyan lézerlámpát, amiből Franciaországban is mindössze pár van. Az elkövetkezendő pár évre majdnem harmincmilliót költöttünk, hogy a koncerteken a jövőben olyan látvány legyen, amitől elakad a lélegzet” – árulta el a Sláger Témában Rúzsa Magdi, aki egy nagyobb csapattal közösen dolgozik azon, hogy minden tökéletes legyen. „Ez egy nagyon jó csapat, aminek folyamatosan dolgozom a bővítésén. Ők éreznek a legjobban, egymásból a legjobbat tudjuk kihozni. Hiszek abban, hogy kell egy olyan csapat, aki ismeri minden rezdülésemet. Ez vonatkozik a fotókra, a videoklipekre, a werkvideókra. Ez igaz a zenekarra, de a sminkesre, a fodrászra is. Hiszek abban, hogy minden szegmensben meg kell hogy legyen az a csapat, ami összeszokott. Ez egy csapatmunka, a show-t én viszem el a legvégén, de ez egy óriási csapatmunka. Arra törekszem, hogy minden pozícióra meglegyen a legjobb emberünk, mert így az én munkám is sokkal könnyebb. Teljes nyugalommal támaszkodhatok rájuk, a szakértelmükre és ezáltal én is jobb vagyok. Olyanok vagyunk együtt, mint egy nagy család. Együtt jól tudunk működni, szeretjük egymást és összezárunk, ha arról van szó” – mondta a 95.8 Sláger FM-en az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.