Boros Lajos 5 hétig volt kómában, csoda, hogy életben maradt

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
életben maradt kóma Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5 hétig kómában feküdt Bochkor Gábor egykori rádiós társa, Boros Lajos. Ma már szerencsére jól van, egészségesebbnek érzi magát, mint valaha.

Boros Lajos szívoperáción, pacemaker-beültetésen esett át a tavaly évben, és 5 hétre kómába is esett. Sokan csodának tartják, hogy az egykori Lali király felépült és egészségesebb, mint valaha.

Boros Lajos jobban érzi magát, mint valaha Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

„Lassan már egészségesebb vagyok, mint valaha! Bár voltak pillanatok, amelyeket a kóma 'jótékony sötétjében' szerencsére nem érzékeltem, de az orvosok és a családom is csak reménykedtek abban, hogy ünnepelhetjük még együtt a születésnapomat. Azóta két szülinapom is van, most a hivatalos anyakönyvi, a hetvenkettedik. Megveregethetem a saját vállamat, kalapot emelhetek magam előtt, csoda, hogy ennyi strapát képes voltam túlélni” – mesélte a Blikknek Boros Lajos, akit barátai és családja is felköszöntött a 72. születésnapján nemrégiben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.