ittas vezetés Viszkis Ambrus Attila jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila 11 hónap után újra visszakapta a jogosítványát.

Ittas vezetés miatt 11 hónappal ezelőtt vonták be a Viszkis jogsiját. Ambrus Attila utána hiába hivatkozott arra, hogy párja veszélyeztetett terhes, jogosítványát nem kapta vissza – egészen mostanáig. A Blikk azt írja, immár újra vezethet: sikerült letennie a vizsgákat és átesett egy pszichológiai vizsgálaton is.

Hét órán keresztül tartott a vizsgálat. A csoportban mindenki elmesélte a többiek előtt, mi volt a bűne. Kiszámoltuk, hogyan bomlik le a szervezetben az alkohol. Érdekes, hogy a sör hatása nehezebben múlik el, mint a viszkié. Ha egy este egy meccs alatt meginnék nyolc sört, csak 16 óra elteltével ülhetnék volán mögé. Tanulságos lecke volt, biztos, hogy egy kortyot sem iszom többé, ha kocsiba ülök” – nyilatkozta a lapnak Ambrus, aki hozzátette, első útján elvitte családját, hogy az újszülött kislányának vásároljanak egy-két holmit.

Ambrus Attila visszakapta a jogosítványát Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.