Jobb ember leszek! mozgalom: Ada és Szamosi Zsófia is meglepi a szeretteit

Forrás:Pintér Adrienn, Ada/Facebook -
kampány meglepetés segítségnyújtás Nagy Adri Cserpes Laura Szamosi Zsófia Pintér Adrienn Dallos Bogi jobb ember leszek kampány 2019 Jobbemberleszek Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szamosi Zsófia, Cserpes Laura és Dallos Bogi is szeret önzetlenül segíteni. Van köztük olyan, aki a mosoly erejében hisz, de olyan is, akinél éveken keresztül állandó kellék volt a kutyaeledel. Ők és más ismert emberek mondták el kameránknak, ők hogyan segítenek, lepik meg szeretteiket vagy épp idegeneket, illetve hogy elvárják-e az ajándékokat. A Jobb ember leszek! kampányunk májusi hónapjában az önzetlenül adott kis apróságok fontosságára hívjuk fel a figyelmet. 

Csatlakozz a Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmához

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen feladatokkal készültünk még a 2019-es évre, ide kattintva olvasd el az erről szóló cikkünket. A szerkesztőség tagjai sem tétlenkednek majd. Minden egyes hónapban a Life.hu más-más munkatársa teljesíti az éppen aktuális kihívást, tapasztalatait pedig egy cikkben meg is osztja a hónap végén. Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz, hogy 2019-ben mind egy kicsit jobb emberek legyünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.