Kudarcairól vallott Hosszú Katinka

Fotó: Polyák Attila - Origo -
kudarc interjú Hosszú Katinka olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka egy interjúban mesélt élete nehéz időszakairól.

Hosszú Katinka az Origónak adott egy hosszabb interjút, amelyben élete nehéz időszakairól, mélypontjairól is vallott. Az egyik ilyen a londoni olimpia volt, ahol csupán a negyedik helyet szerezte meg 400 vegyesen.

A londoni olimpia életem kudarca. Sokan erre azzal jöttek, hogy ugyan már, negyedik lettem az olimpián, hogy mondhatok ilyet, csak hát én nyerni mentem oda is, 400 vegyesen vezettem a világranglistát előtte. Az bántott a legjobban akkor, hogy nem tudtam megmutatni, mire vagyok képes, hogy mennyit készültem. Egyszerűen betojtam attól a lehetőségtől, hogy 'most, vagy soha', a legjobb korban, 23 évesen ott vagyok, és megnyerhetem az olimpiát. Emiatt nem tudtam koncentrálni arra, amit csinálok, közel sem voltam a maximumomhoz. Aztán amikor elúsztak mellettem ketten, rögtön azon agyaltam, hogy már nem is vezetek, és mihez kezdjek egy bronzéremmel.”

Hosszú Katinka a kudarcairól is mesélt Fotó: Polyák Attila - Origo

Katinka elárulta azt is, legalább 2024-ig úszni szeretne.

Egyáltalán nem érzem azt, hogy jövőre nekem elég lesz ebből. Imádom csinálni, lejárni edzésre, mindent. Nem azt mondom, hogy ugyanazokban a számokban fogok úszni, mint most, de ki tudja? Rio után is el akartam engedni a 400 vegyest, aztán mégsem így történt. Csak akkor hagynám abba 2024 előtt, ha gyerekem születne, viszont ez most nem aktuális.”

A teljes interjút ide kattintva olvashatod el.

Teljesült Kis Grófo vágya: születésnapján tarthatták kislányuk keresztelőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190522-teljesult-kis-grofo-vagya-szuletesnapjan-tarthattak-kislanyuk-keresztelojet.htmlHatalmas bulit csaptak Kis Grófo harmadik gyermekének keresztelőjén, amelyet éppen a zenész születésnapján tartottak. Ezzel teljesült az énekes vágya. TV + SztárokOrigoAz ágyból posztolt szexi fotót VV Micihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-az-agybol-posztolt-szexi-fotot-vv-mici.htmlVV Mici egy szexi fotóval dobta fel követői napját. TV + SztárokOrigoDemi Rose Mawby falatnyi ruhában mutatta meg elképesztő testéthttp://www.life.hu/sztarok/20190522-demi-rose-mawby-falatnyi-ruhaban-mutatta-meg-elkepeszto-testet.html9 millió követője van az Instagramon Demi Rose Mawby modellnek. Ezt pedig nem mással érte el, mint gyönyörű testével, amelyből most különösen sokat mutatott. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó: "Rettentően érzékeny vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190522-keresztes-ildiko-rettentoen-erzekeny-vagyok.htmlKeresztes Ildikó elárulta, a kemény külső csak látszat: valójában nagyon is érzékeny a személyisége. TV + SztárokOrigoJohnny Depp azzal vádolja Amber Heardöt, hogy festette a zúzódásaithttp://www.life.hu/sztarok/20190522-johnny-depp-azzal-vadolja-amber-heardot-hogy-festette-a-zuzodasait.htmlJohnny Depp újabban azzal vádolja volt feleségét, Amber Heard színésznőt, hogy nem voltak valódiak a bántalmazásból származó zúzódásai, csak festette őket. TV + Sztárok--Pécsi Ildikónak a mostani volt élete legszomorúbb születésnapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190522-pecsi-ildikonak-a-mostani-volt-elete-legszomorubb-szuletesnapja.htmlPécsi Ildikó betöltötte a 79. életévét, ám a nagy ünneplés elmaradt. A művésznő elárulta, hogy ez élete legszomorúbb születésnapja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.