Keresztes Ildikó: "Rettentően érzékeny vagyok"

Forrás: RTL -
személyiség lélek vallomás Keresztes Ildikó mentális egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó elárulta, a kemény külső csak látszat: valójában nagyon is érzékeny a személyisége.

Sokan szigorú, kemény nőnek gondolják Keresztes Ildikót, pedig az énekesnőnek valójában nagyon is érzékeny lelke van. Saját bevallása szerint igen sérülékeny és bizony néha lelki gondjai is akadnak.

Ez az óriási páncél és keménység valaminek a leplezése, mert igazából rettentően érzékeny vagyok, mondhatni egy törékeny madárka. De tudom, hogy nehéz ezt elképzelni, hiszen kaptam egy ilyen hangot, félig nőnek, félig férfinak érzem magam. Rosszul kezeljük magát a pszichológushoz járást is. Még ott tartunk, hogy 'jaj, szegény, ez bolond, depressziós'. (...) Minden művész bolond. Én is. Ilyen lelkülettel pedig óhatatlan, hogy sokkal nagyobb rezgéssel éljük meg az életünket, a szakmánkat, amit a szervezetünk néha rosszul visel” – nyilatkozta a Blikknek, majd hozzátette, hogy megőrizze lelki egyensúlyát és mentális egészségét, gyakran meditál és utazgat.

Keresztes Ildikó érzékeny lelkéről vallott Forrás: RTL

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.