Sáfár Anikó lányában nyomott hagyott, hogy anyja sokat volt távol

Forrás: Facebook/Kalocsai Színház -
Sáfár Anikó lánya anya karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfár Anikó színésznő bevallotta, lányában nyomott hagyott, hogy nem volt mindig vele.

Sáfár Anikónak mozgalmas és izgalmas élete volt, rengeteg produkcióban szerepelt azután is, hogy megszületett a lánya. Ahová csak tudta, vitte magával Vikit, de az édesanyja is sokat vigyázott a kislányra.

Sáfár Anikó lányában nyomot hagyott, hogy édesanyja sokat volt távol Forrás: Facebook/Kalocsai Színház

Jött velem Bulgáriába, Németországba, amikor ott forgattam.

Borsnak

Színészek, akik belebújtak már Pókember bőrébehttp://www.life.hu/sztarok/20190522-szineszek-akik-belebujtak-mar-pokember-borebe.htmlA Bosszúállók hatalmas sikere bebizonyította, hogy a szuperhősfilmek ideje nem járt le, sőt, most jött csak el igazán. A karakterekkel könnyű azonosulni, hiszen erősek, különlegesek, intelligensek, az utóbbi időben már majdnem mindegyiküknek kiváló a humora, és szinte kizárólag vonzó nők és férfiak alakítják őket a vásznon. Nézzük csak a Pókember-filmeket – hiába készült többféle feldolgozás, mindegyikben találunk olyan karaktereket, akiket meglehetősen nehéz elfelejteni. TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenül fotózták Emily Ratajkowskit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-anyaszult-meztelenul-fotoztak-emily-ratajkowskit.htmlEmily Ratajkowski újra ledobta a textilt. TV + SztárokOrigoVárkonyi András nem tudja feldolgozni lánya elvesztéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-varkonyi-andras-nem-tudja-feldolgozni-lanya-elveszteset.htmlVárkonyi András lánya, Andrea egy éve távozott az élők sorából. A színész elárulta, nem tudják feldolgozni a történteket. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huGalambos Lajos hajlandó alkut kötni: szeretné, ha vége lenne a pernekhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-galambos-lajos-hajlando-alkut-kotni-szeretne-ha-vege-lenne-a-pernek.htmlGalambos Lajost és több társát közműlopással vádolják, de most pont kerülhet az ügy végére. A zenész hajlandó egyezséget kötni, ha rendezik a vádirat hibáit. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPolgár Tünde rászorulókon segít, soha nem felejti el, hogy valaha ő is nélkülözötthttp://www.life.hu/sztarok/20190522-polgar-tunde-raszorulokon-segit-soha-ne-felejti-el-hogy-valaha-o-is-nelkulozott.htmlMa már sikeres üzletasszony a Feleségek luxuskivitelben című műsorból is ismert Polgár Tünde. Ám ez nem volt mindig így. Gyermekkorukban nem éltek túl jól, egyetemista korában pedig zacskós levesen élt. Most a rászorulókon segít a Baptista Szeretetszolgálattal karöltve. TV + SztárokOrigoÚjabb bizonyítékot találtak arra, hogy Tupac élhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-ujabb-bizonyitekot-talaltak-arra-hogy-tupac-el.htmlÁllítják, Tupac ma is él, ugyanis előkerült róla egy két évvel ezelőtti videó. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.