Dunai hajóbaleset: Mága Zoltán a koncertje bevételének egy részével segíti az áldozatok családját

dunai hajó Hableány Dunai hajóbaleset Mága Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerda este történt tragédia mindenkit megrázott, Mága Zoltánt is megrendítette, ezért úgy döntött, hogy a következő koncertje bevételének egy részével segíti az áldozatok családját. 

Heten már biztosan meghaltak a szerda este történt hajóbalesetben, 21 embert most is keresnek, heten pedig túlélték a tragédiát. Egy szállodahajó gyűrte maga alá a dél-koreai turistacsoportot szállító Hableányt, a baleset körülményeit hosszas vizsgálat fogja tisztázni. Az eset mindenkit megrázott, Mága Zoltánt is, aki úgy döntött, segít az áldozatok családjainak.

Mága Zoltán segít az áldozatok családjainak Forrás: MTI/Mohai Balázs

"A dunai hajókatasztrófa áldozatainak és árván maradt gyermekek megsegítésére ezúton ajánlom fel a 100 templomi jótékonysági koncertsorozat következő állomásának, a 2019. augusztus 21-én, Budapesten a Szent István téren rendezendő nagyszabású jótékonysági koncert bevételének egy részét. Aki szeretne ott lenni a koncerten és ezzel támogatásáról szeretné biztosítani a magyar és dél-koreai árván maradt gyermekeket, regisztráljon a magazoltan@magazoltan.com e-mail címen. Isten áldását kérem Önökre!" – írta a Facebook-oldalán a művész.

Dunai hajóbaleset: a vihar nem nyomta el a sikoltozás hangját

A dunai hajóbaleset szemtanúi nem fogják elfelejteni a sikolyokat, amelyeket a vihar hangja sem nyomott el. A balesetben heten biztosan meghaltak, 21 embert még most is keresnek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.