Singh Viki a mellei közé tetováltatott, meg is mutatta

Forrás: Singh Viki/Instagram -
tetkó mell Singh Viki dekoltázs tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki a mellei közé tetováltatott egy lótuszvirágot.

Singh Viki nemrég tetoválószalonban járt, és a közösségi oldalán meg is mutatta új szerzeményét. Egy visszafogott lótuszvirágot varratott magára, közvetlenül a mellei közé. Az aprócska minta most a követők számára is láthatóvá vált, az énekesnő ugyanis egy mélyen dekoltált felsőben fotózta magát.

A rajongók odáig voltak a képért, sokan nem is tudtak a tetoválásra koncentrálni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#newtattoo #lotusz #lotustattoo #minimal ❤️

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Sztárok, akik nem hagyták el csalfa partnerüket: Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick is együtt maradtakhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-sztarok-akik-nem-hagytak-el-csalfa-partneruket-sarah-jessica-parker-es-matthew-broderick.htmlA megcsalás akkor is borzasztóan fájdalmas, ha nem az egész világ szeme láttára tör ki a botrány. A sztároknak azonban ilyesmit nincs lehetőségük eltitkolni, és mindenki csak arra vár, vajon sikerül-e megoldaniuk a helyzetet, vagy inkább elválnak útjaik. Az alábbi hírességek úgy döntöttek, a félrelépés ellenére együtt maradnak. TV + SztárokOrigoElképesztő produkciót nyújtott az amerikai tehetségkutatóban egy vak, autista fiú – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190602-elkepeszto-produkciot-nyujtott-az-amerikai-tehetsegkutatoban-egy-vak-autista-fiu.htmlEgy autista, vak fiú produkcióján ámul a fél világ. TV + SztárokOrigoVisszakövetelik a pénzüket a Spice Girls rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20190531-visszakovetelik-a-penzuket-a-spice-girls-rajongoi.htmlMegkezdte turnéját az újraalakult Spice Girls lánybanda, ám nem minden alakult a tervek szerint. A hétfői koncert olyan botrányosra sikerült, hogy vannak rajongók, akik visszakövetelik a pénzüket. TV + Sztárok--Így jár magas sarkúban Madonna hétéves lánya – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-igy-jar-magassarkuban-madonna-heteves-lanya.htmlElképesztő videót mutatott hétéves kislányáról Madonna. TV + Sztárok--Kelemen Anna arca teljesen megváltozott az elmúlt hónapokban – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190601-kelemen-anna-arca-teljesen-megvaltozott-az-elmult-honapokban-foto.htmlKelemen Anna külseje az elmúlt hónapokban teljesen megváltozott. Vajon mi történt vele? TV + Sztárok--Így néznek ki ma a 2000-es évek szívtiprói: Brandon Flowers és Tom Welling is megváltozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190531-igy-neznek-ki-ma-a-2000es-evek-szivtiproi-brandon-flowers-es-tom-welling-is-megvaltoztak.htmlA 2000-es évek tinédzsereinek is volt kikért rajonganiuk, egyes sztárok azóta is a köztudatban vannak, míg mások szinte teljesen eltűntek. Az azonban biztos, hogy mindannyian, akik miatt egykor pillangók repkedtek a gyomrunkban, nagyon megváltoztak. Így néznek ki ma. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.