Harry herceg egy modellre is szemet vetett, pedig már ismerte Meghant

modell Flört Meghan Markle Meghan hercegné Sarah Ann Macklin Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő információkat szivárogtatott ki Angela Levin, aki egy újabb könyvet ír a királyi családról. Azt mondja, hogy Harry herceg már ismerte Meghan hercegnét, amikor egy modellnek is udvarolt. 

Egy privát partin ismerkedett meg egymással Harry herceg és a Burberry egyik modellje, Sarah Ann Macklin. Állítólag a hercegnek nagyon tetszett a fiatal nő, elkérte a számát, a parti után pedig üzenetekkel bombázta – írja a Mirror.

A dolog pikantériája pedig az, hogy az ifjú herceg ekkor már ismerte Meghan Markle-t, későbbi feleségét. Legalábbis ezt állítja Angela Levin, aki könyvet ír a hercegi párról. Azt mondja, ez csak egy kis fellángolás volt, hamar rájött, hogy Meghan az igazi.

Sarah Ann Macklinre is szemet vetett Harry herceg, mikor Meghan Markle-t megismerte Forrás: Dave Benett/Getty Images for Maje/2018 David M. Benett/David M. Benett

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.