Esztergályos Patrik ezért nem vállalja kapcsolatát a nyilvánosság előtt: nem akarja, hogy bántsák kedvesét a rajongók

Forrás: TV2 -
párkapcsolat Esztergályos Patrik nyilvánosság Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esztergályos Patrik, az Exatlon Hungary bajnoka elárulta, hogy bár nem szingli, továbbra sem szeretné mutogatni a kedvesét. Az ok pedig érthető...

Felröppent a hír, miszerint Esztergályos Patrik szakított a barátnőjével. A rajongók azért gondolták, hogy véget ért a sportoló kapcsolata, mert az elmúlt időszakban egyetlen közös képet sem posztolt a sztár és nem is beszélt a kedveséről.

Esztergályos Patrik Forrás: TV2

Patrik elárulta, mi ennek az oka.

„Voltak rossz tapasztalataim ezzel kapcsolatban. Egy korábbi kapcsolatom alkalmával többen támadták a barátnőmet a közösségi platformokon keresztül, bántották, csúfolták, zaklatták. Csúnya eset volt, és ennek nem tenném ki a jelenlegi páromat. Elhatároztam, hogy a médiát ezentúl többet nem fogom beengedni az otthonomba. De köszönöm szépen, jól vagyunk, megvagyunk, nem szakítottunk” – írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.