Dobó Kata jógázás közben mutatta meg az alakját

alak Dobó Kata lélek test jóga sport
Jógázással tartja karban a testét és lelkét Dobó Kata. A színésznő most egy igencsak nehéz gyakorlatot mutatott meg a közösségi oldala követőinek.

Dobó Kata meghökkentő fotót tett közzé a közösségi oldalán. Fejen állva mutatta meg a tökéletes alakját, és az is kiderült, hogy minek köszönheti idomait.

"Sírsászana. Az összes ászanák királya. Fizikai és mentális szinten is rengeteg jótékony hatása van! Nézz utána, és minden nap fogod csinálni, mert rájössz mennyire jót teszel a testednek, lelkednek! Elsőre szigorúan csak a falnál szabad" – figyelmezteti közösségi oldala követőit Dobó Kata.

Harry herceg ráparancsolt Meghan hercegnére, kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-harry-herceg-raparancsolt-meghan-hercegnere-kiakadtak-a-rajongok.htmlGyermeke születése óta még nem nagyon mutatkozott nyilvánosan Meghan hercegné. A királynő hivatalos születésnapi ünnepségén azonban részt vett. Úgy tudni, hogy Harry herceg rendre utasította feleségét, amin kissé felbőszültek a rajongók. TV + Sztárok--Egyre több rajongót veszítenek a magyar sztárok a legnagyobb közösségi oldalonhttp://www.life.hu/sztarok/20190619--egyre-tobb-rajongot-veszitenek-a-magyar-sztarok-a-legnagyobb-kozossegi-oldalon.htmlMíg általában folyamatosan növekedni szokott a magyar sztárok rajongóinak száma a közösségi oldalakon, mostanában ezrével vesztik a lájkolókat. TV + SztárokOrigoA szervezők elárulták, mit kértek a szupersztárok az EFOTT-rahttp://www.life.hu/sztarok/20190619-a-szervezok-elarultak-mit-kertek-a-szupersztarok-az-efottra.htmlNéhány hét és kezdetét veszi az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Az EFOTT-ra egyre több világsztár érkezik, így adott a kérdés a főszervezőtől, mik azok a speciális kívánságok, amiket idén kedvenceink az öltözőjükbe kértek. TV + Sztárok--Pintér Tibornak nincs ideje a nyaralásra: idén már nem viszi sehova szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190619-pinter-tibornak-nincs-ideje-a-nyaralasra-iden-mar-nem-viszi-sehova-szerelmet.htmlIdén már nem megy nyaralni Pintér Tibor és kedvese, Jenifer. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee megmutatta kislányát, Zoét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-ganxsta-zolee-megmutatta-kislanyat-zoet.htmlGanxsta Zolee megmutatta követőinek büszkeségét, vagyis kislányát: ekkora már Zoé. TV + Sztárok--VV Aurelio ellen terhelő vallomás hangzott el emberrablási ügyének tárgyalásánhttp://www.life.hu/sztarok/20190619--vv-aurelio-ellen-terhelo-vallomas-hangzott-el-emberrablasi-ugyenek-targyalasan.htmlTerhelő vallomás hangzott el Aurelio ellen a tárgyaláson: a celebet azzal vádolják, hogy elrabolt egy férfit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.