Péter Szabó Szilvia levágatta védjegyévé vált hosszú haját: drasztikus változás

Forrás: Péter Szabó Szilvia -
Péter Szabó Szilvia hajvágás drasztikus változás
Péter Szabó Szilvi 25 év után levágatta hosszú haját.

Az énekesnő elmondta, hogy nincs magánéleti változás az életében, nem emiatt vált meg hosszú fürtjeitől. Egészségügyi okok vezettek az elhatározáshoz, ugyanis Szilvi úgy érezte, a szülés után megváltozott a haja állaga, ezért fel kellett frissíteni.

VV Vivien pucsítva, tangában mutatta meg fenekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190619-vv-vivien-pucsitva-tangaban-mutatta-meg-feneket.htmlDelfinekkel videózták le VV Vivient, ám a képsorok középpontjában nem az állatok, hanem a valóságshow-hős feneke. TV + Sztárok--Michael Jackson meglátta Madonnát meztelenül, és kimenekült a hotelszobábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-michael-jackson-meglatta-madonnat-meztelenul-es-kimenekult-a-hotelszobabol.htmlEgy ismerős állítja, a meztelen Madonna látványa miatt rettegett a nőktől Michael Jackson. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee megmutatta kislányát, Zoét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-ganxsta-zolee-megmutatta-kislanyat-zoet.htmlGanxsta Zolee megmutatta követőinek büszkeségét, vagyis kislányát: ekkora már Zoé. TV + Sztárok--VV Aurelio ellen terhelő vallomás hangzott el emberrablási ügyének tárgyalásánhttp://www.life.hu/sztarok/20190619--vv-aurelio-ellen-terhelo-vallomas-hangzott-el-emberrablasi-ugyenek-targyalasan.htmlTerhelő vallomás hangzott el Aurelio ellen a tárgyaláson: a celebet azzal vádolják, hogy elrabolt egy férfit. TV + SztárokOrigoCaramel felesége, Szilágyi Szilvi fürdőruhás fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190618-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-furdoruhas-fotot-posztolt.htmlCaramel felesége, Szilágyi Szilvi fürdőruhában mutatta meg magát. TV + Sztárok--Katalin hercegné elárulta, kislánya, Sarolta alig várja, hogy iskolás legyenhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-katalin-hercegne-elarulta-kislanya-sarolta-alig-varja-hogy-iskolas-legyen.htmlKatalin hercegné elárulta, kislánya, Sarolta hercegnő alig várja, hogy szeptemberben elkezdhesse az iskolát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.