Meglopták Horányi Juli énekesnőt

Csepel telefon lopás énekesnő Horányi Juli
Horányi Juli telefonját ellopták Csepelen.

Horányi Juli a közösségi oldalán fakadt ki: egy férfi meglopta őt. Az énekesnő ma Csepelen ejtette ki táskájából a telefonját, majd látta, amint az illető valamit felvesz a földről. Biztos volt benne, hogy a telefonja volt az, de a férfi letagadta az egészet. Juli most abban bízik, ha sokan megosztják bejegyzését, talán mégis visszaadják neki azt, ami az övé.

A kocsiban ülve, hanyagul bedobtam a táskámba a telefonom, mert siettem épp nagyon, mikor kiszálltam a kocsiból biztos vagyok benne, hogy a telefon kiesett a földre a táskámból. Máskor is volt ilyen, de akkor rögtön észrevettem és felvettem a telefont. Szóval ezek után, odamentem az automatához kivettem a pénzt majd elindultam vissza a kocsimhoz, amikor is azt láttam, hogy a mögöttem parkoló, autóból kiszáll az addig ott ülő, napszemüveges férfi, a kocsim körül mászkál és valamit felszed a földről, majd mikor látta, hogy közeledem, úgy tett, mintha csikkeket szedegetne és sietve visszaszállt a kocsijába. Én beültem az autómba és egyből a táskámba nyúltam, mert ki akartam venni a telefont, ami persze nem volt ott.... Egyből tudtam, hogy a férfi azt vette fel a földről. Oda is mentem hozzá, óvatosan, udvariasan megkérdeztem, nem látta-e a telefont, mert az előbb itt szedegetett valamit a földről a kocsim mellett? Természetesen azt mondta ő nem látott telefont és egy fém csavart mutatott nekem, ami a kezében volt és azt mondta, ezt szedte fel, nehogy belehajtson, mert a kereke igen drága és nem szeretné ha kilyukadna."

VV Vivien pucsítva, tangában mutatta meg fenekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190619-vv-vivien-pucsitva-tangaban-mutatta-meg-feneket.htmlDelfinekkel videózták le VV Vivient, ám a képsorok középpontjában nem az állatok, hanem a valóságshow-hős feneke. TV + Sztárok--Whoopi Goldberg szerint Bella Thorne-nak nem kellett volna meztelen fotókat csinálnia magárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-whoopi-goldberg-szerint-bella-thorne-nak-nem-kellett-volna-meztelen-fotokat-csinalnia-magarol.htmlWhoopi Goldberg elmondta a véleményét arról, hogy Bella Thorne-t megzsarolták meztelen fotóival. TV + Sztárok--Harry herceg ráparancsolt Meghan hercegnére, kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-harry-herceg-raparancsolt-meghan-hercegnere-kiakadtak-a-rajongok.htmlGyermeke születése óta még nem nagyon mutatkozott nyilvánosan Meghan hercegné. A királynő hivatalos születésnapi ünnepségén azonban részt vett. Úgy tudni, hogy Harry herceg rendre utasította feleségét, amin kissé felbőszültek a rajongók. TV + Sztárok--Pintér Tibornak nincs ideje a nyaralásra: idén már nem viszi sehova szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190619-pinter-tibornak-nincs-ideje-a-nyaralasra-iden-mar-nem-viszi-sehova-szerelmet.htmlIdén már nem megy nyaralni Pintér Tibor és kedvese, Jenifer. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee megmutatta kislányát, Zoét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-ganxsta-zolee-megmutatta-kislanyat-zoet.htmlGanxsta Zolee megmutatta követőinek büszkeségét, vagyis kislányát: ekkora már Zoé. TV + Sztárok--VV Aurelio ellen terhelő vallomás hangzott el emberrablási ügyének tárgyalásánhttp://www.life.hu/sztarok/20190619--vv-aurelio-ellen-terhelo-vallomas-hangzott-el-emberrablasi-ugyenek-targyalasan.htmlTerhelő vallomás hangzott el Aurelio ellen a tárgyaláson: a celebet azzal vádolják, hogy elrabolt egy férfit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.