Korda György és Balázs Klári most ünnepli 39. házassági évfordulóját

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Korda György házasság Balázs Klári szerelem házassági évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepli 39. házassági évfordulóját Korda György és Balázs Klári. Kapcsolatuk hivatalossá tétele előtt egy évig jártak egymással, így már 40 éve szeretik egymást. Most elárulták, hogyan ünnepelnek majd. 

„Az én Gyurim egy nagyon aranyos, jókedvű, mindig pozitív férfi, állandóan dicsér. A minap egy eseményre például tőlem nem megszokott módon egy púderrózsaszín koktélruhát vettem fel. Ahogy Gyuri meglátott a magas sarkúban, felkiáltott: 'Klárika, milyen szép a lábad, miért nem hordasz többször ilyet?!' El is megyek és a nadrágkosztümök mellé veszek egy-két rövidebb ruhát” – mesélte a Blikknek Balázs Klári, aki a napokban ünnepli 39. házassági évfordulóját Korda Györggyel. A pár még mindig ugyanolyan szerelmes egymásba, mint kapcsolatuk elején.

Korda György és Balázs Klári 40 év után is imádják egymást Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Most azt is elárulták, hogy mielőtt hivatalossá tették szerelmüket, egy évig jártak egymással. „Negyven éve vagyunk együtt, 39 éve vettem el, de az az egy év is csak azért kellett, hogy teszteljem, hogy bírja a strapát. A viccet félretéve azonban elárulhatom, az első pillanattól kezdve tudtam, hogy ő nem csupán egy kaland lesz, hanem maga a nagy Ő” – árulta el a lapnak Korda György.

Még azt is megsúgta, hogy mivel veszi le feleségét a lábáról az évforduló alkalmából. Elmennek egy romantikus vacsorára, és mivel vasárnap a Magyarország Szépe versenyen lépnek fel, Klárika kap majd tőle egy fekete-fehér estélyit.

Dyaln Sprouse olyan képet posztolt Palvin Barbaráról, mintha szellentenehttp://www.life.hu/sztarok/20190622-dyaln-sprouse-olyan-kepet-posztolt-palvin-barbararol-mintha-szellentene.htmlPalvin Barbara és Dylan Sprouse nagyon boldogok együtt, ám a fiatal színész most egy igencsak furcsa képet posztolt a magyar modellről. Barbi lehet, hogy nem örül majd ennek? TV + Sztárok--Nyilvános helyen, ügyvédeik jelenlétében veszett össze LL Junior és gyermekei anyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190622-nyilvanos-helyen-ugyvedeik-jelenleteben-veszett-ossze-ll-junior-es-gyermekei-anyja.htmlLL Junior és Hopp Csilla kapcsolata hosszú ideje véget ért. Junior már újranősült és boldog kedvesével. Exével azonban örökre összeköti őket a két kisfiuk, akik miatt kénytelenek találkozni.. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa még egy ideig nem találkozik indiai kedvesévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190622-demcsak-zsuzsa-meg-egy-ideig-nem-talalkozik-indiai-kedvesevel.htmlAz Ázsia Expressz forgatásán ismerkedett meg indiai kedvesével Demcsák Zsuzsa. A hírek szerint a terveivel ellentétben most mégsem utazhat el a férfihoz. TV + SztárokOrigoVasvári Vivient zaklatták egy szórakozóhelyen, verekedésbe keveredetthttp://www.life.hu/sztarok/20190622-vasvari-vivient-zaklattak-egy-szorakozohelyen-verekedesbe-keveredett.htmlMegsérült a bokája a Feleségek luxuskivitelben című műsorból megismert Vasvári Viviennek, akit egy budapesti szórakozóhelyen zaklatta egy férfi. Az attrocitás verekedésig fajult. TV + SztárokOrigoEmilio és Tina kislányának elkészült az első videoklipjehttp://www.life.hu/sztarok/20190620-emilio-es-tina-kislanyanak-elkeszult-az-elso-videoklipje.htmlEmilio és Tina kislánya mindössze hétéves, de máris elkészült az első videoklipje. TV + SztárokOrigoKelemen Anna fekete egyberészes fürdőruhában pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190622-kelemen-anna-fekete-egybereszes-furdoruhaban-pozolt-foto.htmlKelemen Anna ezúttal túlságosan felöltözött...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.